cykeln till andra sidan

Jobbet idag funkade som vanligt, gjorde ansiksmasker till hela högen.
Sedan tog jag sara och vickan mopparna till staden, nu är maten i magen och jag och sara ska ta en cykeltur till holmsund.
Sedan ikväll blir det att packa, städa garderoben och sedan SOVA.
Pösss sigen

<3

igår kom älsklingen hit och det var jätteroligt att se honom igen eftersom att han varit i spanien i två veckor, helt galet att man kan sakna en person så mycket! iallafall, vi åt middag sen gick vi på ica och köpte glass och dricka sen såg vi "smala sussie" lite smårolig sådär. marcusen va trött så vi gick och la oss halv10, han somnade på dirren och jag låg väl vaken i ungefär två timmar innan jag också kunde somna men det va mysigt, imorse vaknade vi vid halv11, vi gjorde hamburgare till lunch gick på en prommis med hunden sen for vi till hans stuga, mysigt! där hade jag tänkt att bo i sommar, men vi får väl se. börjar jobba nästa vecka och jobbar tills skolan börjar, känns drygt! igår fick jag även världens finste armband och halsband av älsklingen, tack!<3
marcusen är lite brunare än mig.. det gillas inte! men våran tävling fortsätter tills sommaren är slut iaf! puss!

godis (L) ;]

http://www.gratisgodis.se/?r=314525
Jag har gått och blivit medlem på denna sida, töntigt, kanske.
men jag älskar godis så tycker kanske det är värt ett försök, och hittils verkar de ju funka, har redan kommit upp i över hälften innan ett helt gäng godispåsar skickas hem till mig.
Så varför inte, försök ni också ;) ?
Jag tycker iallafall det är gaalet värt.
http://www.gratisgodis.se/?r=314525

norrbyskär bilder

Det var alltså här vi höll till och var allmänt coola, såklart lyssnade vi också på idol tove, dock var vi mycket coolare än hon.
OKEJ som jag sa så har min helg varit helt underbar, och det tackar jag mina fina vänner för.
Här är mina fina vänner, här äter dom en av 100 glassar som vi hunnit med att äta.

Mycket båtåkning=)
(L)
(L)
glada prick.. haha =D (L)
Vi spelade mini golf och åkte sedan hem, i världens vågor.
Det var kul, och vi blev blöta.
Vi buskörde runt, och skrattade och skrek - ja hade allmänt kul.

Då fick vi besök av kustbevakningen. Dom trodde antagligen att vi var aspackade och busade runt, dock så fel vi hade det bara ROLIGT.
De roligaste var att innan de åkte så sa dom kör lungt nu tjejer, och precis dom har vänt ryggen till så gör hanna världens sväng - jag och vickan skriker ;) !
bilderna är sneeea iknoow men orkar inte vänta dom.
Här vinkade vi hejdå till våra nya vänner..


Såhär glada var vi sen när de farit och hanna hade blivit godkänd förare.




Resan avslutades med melonätning och solning i de fina vädret.
Hoppas eran midsommar var lika bra som min, nämligen underbar.

Här kom några av 100 bilder, när väl ploppa upp lite bilder då och då, nu ska jag kliva upp och sedan dra mig mot sista arbetsveckan.
puuuss sigen



norrbyskär

Hemma från norrbyskär, midsommar var toppen.
Mina vänner har verkligen gjort denna helg underbar.
Vi har ätit (enormt mycket,) badat,solat, snackat,sett film, ja ni vet, allt de vanliga.
men jag har iallafall haft det hur bra som helst, och ikväll så kommer det en massa bilder.
Men nu först ska jag hanna och vickan ta mopparna upp till iksu för att träna.
Pusshej folket =)
sigen

sommarjää

Kom just hem från sara, har skrivit en packningslista till henne, gu så jag är sneeel =)
Så, vi drar alltså ut till norrbyskär imorgon efter jobbet, på fredag kommer resten av de roliga folket.
Efter denna helg så blir det en sista jobb vecka, sedan en chillvecka innan jag, linn och maria drar oss och ska vara allmänt coola på sundsvalls gatufest. Blir hämtad där med båten, segling hem, packa om väskan, dra till Stockholm, träffa BÄSTA kusin wilma, dra hem, packa om väskan, turkiet med MILLE =D
NI HÖR JU SJÄLV HUR BRA DETTA LÅTER. WIHOO ÄLSKA SOMMAREN!
sigen


nimåste

Det här var filmen som jag sara, maria, vickan och linn roade oss med att se för några veckor sedan.
Sjukt bra, inte bara en skräckis, utan man blev värsta arg och den hade asbra handling.
Så om ni inte sett den, se den nu. Med en gång.
För jag ska se den igen, tänkte på den igår och blev sjuukt sugen på att se den igen =)
SIGEN

midsommar

Idag har jag gjort bort hälften av jobbet, UNDERBART.
Nu är det snart midsommar,
under helgen kommer jag alltså befinna mig på norrbyskär, med familjen + sara och anton, sedan också vickans familj och såklart träffar vi massa människor där också, så det blir nog asnajs!
Nu väntar sängen och vi hörs imorgon :)
sigen

aldrig!

ikväll var jag med signe och ank, vi började med en tur till ica där vi hittade jordgubbar och glass, mums!! efter det gick vi hit och såg en hemskt beck, säkert den hemskaste beck jag sett iaf!! helt galet men den va bra iallafall. jag har ingen bloggar lust just nu och är inte så glad heller. marcus är borta och kommer hem om några dagar, det känns bra!! men mamma o pappa håller på kolla på hus och jag vill verkligen inte flytta.. så ah.

joggning och körning.

Kom just hem efter en joggingrunda som avslutades i segelbåtshamnen, där väntade min fader och vi tog sedan bilen tillbaka, med mig som chaufför.
Dagens jobb har gått bra, jag ska inte klaga eftersom jag har ett sommarjobb. Men, jag ska erkänna, även fast jag är den som gärna jobbar med barn, sitter barnvakt, jobbar extra med barngrupper så är jag l e s s.
Det är verkligen inte tråkigt, utan snarare kul, men ungarnas skrik skulle jag gärna kunna ta bort..
Efter jobbet drog jag och mina kära vänner Sara och Vickan till stan. Trevligt trevligt.
Nu blire fotboll med killarna i huset, sedan duschen och sedan väntar sängen och ytterligare en jobbdag.
pussss sigen

mycket duktig

imorse ringde signe och väckte mig klockan12. kvart i 1 hade jag duschat, klätt mig, sminkat  mig och gått ut med hunden och va på plats hos signe, vilket jag tycker va ganska bra gjort av mig, stressade som en tok dock. vi gick på marknaden ett tag, träffade även ank o anna och några fler, trevligt! när jag kom hem gjorde jag mamma sällskap framför tv och kollade på victorias och daniels bröllop, sprang ut med hunden i regnet sen satte jag mig och kollade igen. för en stund sen ringde jag till min älskling som är i spanien, känns så bra att prata med honom, men jag vill att han ska komma hem!!! men om en vecka, då kommer han hem! eller till stockholm iallafall.. nu har jag just ätit tacogratäng, mycket gott och sitter nu framför tv igen som jag nog kommer göra resten av kvällen också, inte så mycket mer att skriva, hejdå!

MARKNAD

Jag kan ju lova att det var skönt att vakna av sig själv imorse, att slippa ha en jävla väckarklocka ställd på 7!
nu väntar jag på Linkan, och Bananen, vi ska tillbringa dagen på OBBOLA MARKNADEN. Yes, vi har verkligen en sådan här, inte så jättestort, och nog har det blivit mycket sämre efter alla år. När vi flyttade hit så fanns det lite karuseller osv, nu får barnen nöja sig med en hoppborg =D
Ingen mer skrivning av mig ikväll, eftersom att efter marknaden så drar jag till mormor och morfar.
Övernattar där, och sedan så var helgen slut och tillbaka till söta och skrikande ungar.
SIGEN

heh

jobbig morgon, men tillslut tog jag mig upp och gick ut med hunden, när vi just kommit in så började det regna, ganska skönt att slippa vara ute i det. nu har jag just ätit nudlar och ligger nu i soffan, ikväll vet jag inte vare blir, skriver kankse sen, hejdå

kan det vara ungarna?

Jag är förkyld, vaknade ett antal gånger i natt av att jag nyser, och nu på morgonen har jag snutit med ett x antal gånger.
Menmen, sånt får man ta när man jobbar på dagis.
Här är en av alla teckningar jag fått under denna vecka, lär ju komma upp i några till ;)
'
Njuuut av sommarlov alla andra som kan, idag efter jobbet så ska jag sova ett tag, så jag orkar hålla mig uppe ikväll. Puss sigen

ahh

vaknade vid halv9 imorse men bestämde mig snabbt för att somna om igen! sov till halv12, gick ut med hunden och sen tvättade jag FÖNSTER i 2timmar.. på slutet va mitt humör inte på topp men jag tjänade trotsallt 300 så det vare värt! när signe slutat jobbet gick vi på en promenad med hunden. och nu ikväll har jag inte gjort något alls förutom att kolla på tv. känns inte så nice. funderar på att sova snart så jag kommer mig upp tidigare på morgonen, men det känns inte heller värt, för jag har absolut ingenting att göra fören vid 12 då hunden ska ut. kanske lika bra att sova hela morgonen istället? imorgon tänkte jag klippa gräset och tjäna ytteligare 100kronor, men icket, för det ska tydligen regna.. nu vill jag att min marcus ska komma hem, nu direkt! jag saknar dig älskling!

jag förstår inte vad det är som händer, kan du berätta?

sol!

jag är lycklig, just varit ute med hunden och nu sitter jag ute i bikini i det fina väder!! gillas verkligen! puss!

kvällsjobb

Jobbade ju även på dagiset ikväll.
Ska jobba in att vi var lediga igår, helt okej att göra det på en sommarfest.
Fika,dans, teater och sång. Dom var huuur söta som helst, och jag och vickan var 2 randoms.
Hahah, nej men det är typ sant, alla var där med sina föräldrar och åt osv, men vi var braaa ändå!!
Nu så ska min bästa sara bjuda på kvällsfika, goo kladdkaka blir det, och sedan om några timmar väntar sängen.
Sigen

vars tog solen vägen?

idag har jag varit rätt duktig!! steg upp vid halv 11, gick ut med hunden sen städade jag mitt rum och jag kan lova att det behövdes!!! men nu är det fint, bäddade även rent i sängen så inatt kommer jag sova bra. när jag städat klart la jag mig framför tvn och somnade där, mycket skönt!! igår ringde även marcus blev glad när jag såg det utlänska numret som stog på min mobil, så skyndade mig att svara! jag saknar honom enormt mycket och vill bara ha honom här! jag hade tänk vara brunare än han när han kom hem, men hur ska det gå när vi bara har dåligt väder hela tiden? och han är i ett varmt land där solen skiner hela tiden och det är hur varmt som helst. direkt solen kommer fram måste jag alltså lägga mig på gräset och ligga där hela dagen, visst har jag blivit lite brun, men kan lova att det inte är tillräcklig! så solen, kom fram! puss!

trött

Hemma på lunch,
sommarjobbet är helt okej.
Söta ungar, men shiit vad trött man blir,
Idag har vi plockat blommor ( UTANFÖR STAKETET, DE NI!!! ) och lekt på gården, även hunnit läsa ett x antal böcker.
Men sammanfattat har jag det helt okej, det blir värt pengarna, eller ja jag kommer säkert ha en annan syn på detta efter 3 veckor.
Hör av mig när jag kommer hem=)
Njuuuuuuut av sommarlov allihopa som inte jobbar.
sigen

godnatt..eller nått

Sommarjobb imorgon,
väckarklockan ställd på 07.50
Puss
sigen

sommarplaner

inte  nå mycket skrivande i helgen, nej jag har haft bättre saker för mig =)
Fredagskvällen var grym, lite karusellåkning, tävlingar på torget med kära linn och underbara vänner, kan inte bli så mycket bättre =)
Idag så har jag och sara chillat runt, kollat fotboll och ätit glass. Sedan så kom amy på besök för pizzaätning och kubb, drog sedan vidare och såg en film hos sara.
Idag så har även jag,linn och maria fixat boende osv till Sundsvalls gatufest. Kommer nog bli king.
Imorgon så ska jag och min kära vän sara till vårdcentralen och sedan vidare till staden.
Sedan på tisdag blir det att ställa väckarklockan, klockan 9 så ska jag befinna mig på dagiset några meter här ifrån, ja då ska det jobbas.
Nu-paradise hotel.
sen-sova.

Bjussar på lite bilder sen i fredags.




Puss signe

alldeles för långt borta!

igår pratade jag med min pojke för sista gången på länge!! saknar honom redan jättemycket! igår va jag med sigis, vi såg på film och tjockade oss, ganska nice! idag har vi ätit glass, kollat på fotboll och sett på film, ganska trevligt, ikväll blir  det nog att chilla, herrå!
KOM HEM!!!:(<3

kom hem fort!

just kommit hem från stan, först for jag till marcus och va med han o k, efter ett tag gick vi o köpte godis sen chillade vi framför tv;n ett tag innan k drog, jag fick mysa med min pojke lite innan jag sa hejdå och gick till stan, han far nämligen till spanien imorgon och lämnar mig.. känns inte så bra faktiskt, kommer sakna honom!! iallafall, på stan träffade jag trevligt folk, sen kollade jag på när signe och linn körde något sen blev jag hämtad och nu sitter jag här, funderar på att sova snart faktiskt! imorgon ska jag och sig dra och sola, sen vidare ner till stan, det blir nog super!! idag har jag förövrigt typ solat hela dagen och faktiskt fått en heldel färg, jag är nöjd! puss

stan

Drar ner till tivolit på stan,
chillar och har det trevligt med kompisar.
puss.
"Jag blundar för min egen verklighet, jag vill inte gilla dig, men jag gör det"

ja jag är vaken

Det är sommarlov och jag blev väckt halv 10.
Somnade sent igår, och nu kan jag inte somna om.
Det var från sommarjobbet, ledig på måndag, haha 1;a dagen - helt okej.
Ska jobba in pengarna så jag får inte sämre betalt.
Nu ska jag dega, eller överväga att gå ut i solen, vet inte!
pusshej=)
sigen

sommarlovets första dag

Nu så ska ta med frukosten ut och sedan njuuuuta av att ha sommarlov.
Några tjejer kommer förbi vid halv 1, då drar vi och kollar om årets 9;or är lika bra som vi var i brännboll.
Alltså 9;orna - lärarna.

regn äger.

orkar inte skriva blogg längre.. men aja, igår va jag och älsklingen och såg på cirukus, helt okej faktiskt, riktigt roligt när det händer någon i umeå.. efter cirkusen gick vi till stan sen tog vi moppen därifrån hem till marcus och sov, imorse vare väldigt jobbigt att stiga upp, hade kunnat sova flera timmar till! for till skolan iallafall, tömmde mitt skåp sen spelade vi brännboll, det började regna vilket inte var så där jättekul och efter brännbollen gick jag till stan i spöregnet och mötte marcus, vi åt en subwaymacka, sen for vi till hans farmor o farfar o fikade, mycket trevligt! efter det for vi till marcus, trött som jag va somnade jag.. ikväll har jag varit med sigisen, vi käkade glass o bara chillade.. den tönten fick sommarlov idag, själv ska man få det imorgon, men bättre sent än aldrig!! har just letat i johannas garderob efter kläder och har just hittat någolunda! nu ska jag snart sova så jag tar mig upp imorgon, puss!
juste, klumpig som jag är så tappade jag just dataladdaren på stortån, så nu är den lite blå och svullen, tummen upp (Y)!

SOMMARLOV

SOMMARLOV.
KAN INTE FATTA DET, VARS HAR TIDEN TAGIT VÄGEN?!?
men skitsamma, det är underbart iallafall, nog för jag börjar jobba på måndag..men!! =D
/sigen

minerva äventyret.-filmer

sedan så filmades ju en hel del också .
bjuder på några, lär ju dyka upp några fler nån annan gång.
Hoppas eran dag varit lika bra som min. Min har varit sjukt rolig.
Imorgon blir det skolavslutning.
/sigeen

minerva äventyret.-bilder

Idag så var det alltså minerva äventyret som gällde.
Olika uppdrag fanns runt om i Umeå. 
Riktigt roligt var det, förväntningarna var inte höga med jag hade verkligen skit kul.
Några av sakerna som vi gjorde var;
-Få en 70+ att peka finger.
-Få random folk att sjunga, ge ut mobilnummer osv.
-Beställa en cheesburgare utan bröd,hamburgare och ketchup.
-Naken bad.
-Moooona på större bilväg.
- Pussa lärare
- Raka av håret på någon.
-Ta kort med olika personer
-osvosvosv.
Hur roligt som helst, kommer sakna min kära klass under sommaren!
Några bilder vad dagen bestått av.
sigen

milleees ställe=)

Sitter och chillar hos mille, har haft världens roligaste dag typ.
Berättar mer sen, men minerva äventyret blev enormt mycket bättre och roligare än förväntningarna.
sigen=)

sista riktiga

har världens sovmorgon, börjar 10 i 3.
Tar 1 bussen in till stan, går till optikern och sedan redovisar geografin.
Imorgon så är det städning av skåp och sedan minerva äventyret.
Sedan gott folk går vi på sommarlov.
shit vad detta år verkligen flyget förbi.
sigen

SKÖÖÖNT

skrivningen av mig i helgen har ju inte varit den bästa, men kort sagt har den varit hur bra som helst.
Skräckisarna, pratet, basta, bada osv var hur bra som helst. Så fredagen var helt toppen.
Lördagkväll spenderades med några av mina kära vänner. Vi drog till statoil och handlade kladdkaka och mjölk, drog sedan till sandra och drack varm choklad och åt kladdkaka.
Idag ska jag sova...typ. imorgon har jag sovmorgon till 10 i 3. Japp sovmorgon, drar sedan till skolan och har en redovisning.
sigen

båtbåtbåt

igår såg vi på film och hade datakunskap, efter det gick jag på stan och va med älsklignen en stund sen for jag hem. efter ett tag mötte jag signe linn och maria, vi ringde och beställde mat, sen for vi till båten och då kom även pricki! myyyyyyys, vi såg två ganska hemska filmer, men det var mysigt, efter det gick dom och bastade, jag va trött så satt bara där, när vi kom tillbaka till båten igen så åt vi kladdkaka sen gick vi o la oss. imorse vaknade jag vid 11 mycket skönt, nu har jag just duschat och ska snart ta bussen till älskligen, pussssss!

båten.

Drar till båten med underbara girls.
återkommer imorgon,
sigen

muuums

Religionsläraren delade ut godis stänger =D

STEK

Han steker på spanskan och jag klarade G.
TOPPEN,
KVÄLLEN KOMMER OCKSÅ BLI TOPPEN.
sigen

älven

Årets första dopp i älven - cheeck.
Bilderna snodda av sandris.
sigen

en vecka till sommarlov!

dagen och kvällen med älsklingen igår var helt underbar!!!! vi åt grillat hos han vilket var super mums, verkligen jättegott!!! efter det såg vi på tv och åt popcorn sen for vi på bio, filmen var jättebra och rätt kul, vill gärna se den igen! efter det for vi hem och sov, sover så bra när jag sover med marcus, det spelar liksom ingenroll om han tar allt täcke eller all plats i sängen, sover bra ändå! inatt var han iallafall väldigt snäll, tog varken täcket eller hela sängen!
tack för allt älskling! lyckan med dig,<3

imorse hade vi brännboll, just när vi skulle börja så började det regna, men slutade rätt snabbt och blev sol! efter det hade jag trummor och uppspelning, gick ändå rätt bra för att inte kunna trummor alls.. låg på vg iaf, efter lunch  blev det matteprov, hoppas verkligen att det gick bra!!

imorgon ska vi se en skräckfilm i signes båt sen sova där.. äta mycket och bara hare bra, fina tjejor så det kommer bli mycket bra,<3 högtalare överallt typ så man kommer bli jätterädd.. har hört folk som sett filmen som säger att den suger, hoppas vi tycker annat! dagen imorgon kommer bli slapp, halv10 ska vi se på film, efter det har jag datakunskap och sen slutar jag kvart i 1, känns faktiskt riktigt okej!

på lördag ska jag nog vara med marcus hela dagen och bara mysa, det blir sista lördagen jag kan vara med han innan han far till spanien, han kommer nog få det jättebra där, men jag kommer sakna honom här hemma. sen kommer han vara så mycket brunare än mig när han kommer hem, sånt gillas inte:(
jag älskar min marcus,<3

fokuserad

Sitter och pluggar nk.. jag kan verkligen inte vara fokuserad när det gäller.
Bakade en sockerkaka - istället för att plugga.
Tog ett bad - istället för att plugga.
Nu så ska jag kanske se TV - istället för att plugga.
Nej jag måste nog plugga, ett G ska vi fixa.
sigen

vi drar stan

Uppe i väldigt god tid för att vara ledig!!
Jag och amy drar nu till stan och strömpilen, blir super.
Är hemma efter lunch, då tag jag tag i nk;n, det kommer nog bli bra.
Ikväll är de avslutning på brovallen för innebandy laget.
HA EN SUPERDAG ALLIHOPA=D
sigen

ledig-jagärfri

Nu så har jag pluggat nk i 2 timmar, riktigt nöjd är jag. Alla frågor är gjorda, eftersom jag och Linn kom på att det inte alls var så många som vi egentligen trodde. Dock kan jag inget!
Men jag har i morgon på mid också, klockan kvart i10 kommer amy, vi drar till stan för en timme och sedan tillbaka hem och plugga=) Det är bara härda, snart är det sommarlov gott folk =D
sigen

underbara vänner

Signe,sandra,vickan,johan, mille, linn.
Fika hos linn med underbara klasskompisar. Gööö kladdkaka och massa prat.
Kvällen spenderas med plugg.. eller kanske något roligare (aa)
Pussss sigeeen

halvår med marcus!

hade kör imorse vilket är kul sen fick jag veta att jag hade MVG i det också, underbart! sen hade jag en liten grej på samhällskunskapen sen for jag hem! nu sitter jag och äter nudlar hur gott som helst! ska snart gå ut och läsa igenom matteboken, måste klara provet imorogn!! vid 2 ska jag tillbaka till stan, sen vidare till marcus, ska tydligen äta middag där och senare på kvällen far vi på bio, efter bion far vi till marcus och sover! imorgon är det sista idrottslektionen vilket känns tråkigt eftersom att vi nog inte kommer få ha samma lärare längre och han är bäst! så det känns tråkigt! aja, nu ska jag snart dra mig ut i det fina vädret, puss!

(Y)

Pappa skulle till sjöräddningsbåten och jag skulle övningsköra.
Det gick faktiskt jättebra, mycket bättre än vad det brukar. Så åkte först till holmsund, åkte runt lite där, var lite i båten, åkte sedan tillbaka till Obbola. Hem till prick eftersom pappa skulle prata med bengt-erik om något. Sedan en lite sväng i Obbola och hem.
Duktigt (y)
Annars spenderades kvällen med lite plugg, och annars ku med härligt folk=)
nu blire att läsa nån sida eller två i nk, och sedan godnatt.
Sigen

solen är framme iallafall!

sitter på skolan och ruttnar ihjäl.. har just ätit min kycklingcurrymacka och börjar matten om typ två timmar... skulle ha stannat hemma och skippat engelskan för vi gjorde absolut ingenting!!!!!! efter skolan blire stan med bästa signe,pusssss!

RSS 2.0