1;a advent

klockan är 8 på en söndag morgon och jag är vaken, vaknade och kunde inte somna om, vad händer med världen?
men som tur är så är det inte bara jag som är såhär, linkispinkis är också helvaken.
Idag blire match och julcafé, för det är ju faktiskt 1;a advent.
= inte ens en månad kvar till lov, massa mat och träffa saknade kusiner.
PUSS

helg

HOLA bloggen.
gårkvällen var mysig, chillade först och såg idol och sedan kom dessa små ungar och hälsade på mig.
Om någon timme kommer tjejen till höger och vi ska sedan bege oss och kolla innebandy derby för fulla muggar.
Ikväll hoppas jag på att jag får se susen av sara som jag inte umgåtts med på riktigt på länge, alldeles för länge faktiskt! Nu så ska jag ut i snövädret med hunden.
Ha en superlördag och njuuut av helgen!

borta bra - OBBOLA BÄST

jag är hemma SKÖNT!
dagen och framför allt veckan har varit super, TACK alla för en världens upplevelse!! :)
jag och min linkispinkis har pluggat hela vägen hem eftersom vi har ett idrottsprov imorgon,
känner mig lite orolig men ska nog lyckas med det också! :)
helst eftersom att när jag kommer hem så ser jag att jag lyckats fått ihop ett vg+ på estetiskverksamhet, både i bild och musik, fattar inte hur. Inte mamma eller alle heller dom sa bara HAHAHAHHAHAHAHA. typ.
ikväll blire att dejta plugget och även en skype dejt med mille!! :)
nu äre bara 2 dagar skola - sen helg.
även fast jag ska plugga hela helgen så känns de skönt!!
puss världen OCH HEJ IGEN SVERIGE.
ska nu fortsätta göra denna brud lite mer fundersam, håller på med hennes 18;års present och tror att det här kan vi riktigt jäkla bra!!
puss

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE!

vill säga grattis till min fina älskling som fyller 17idag, GRATTIS!(L)
min dator är knäpp så går inte att lägga in bilder, men tänk er en fin bild på marcus här!
idag efter skolan far jag hem till marcus och firar han, ska bli trevligt! hoppas du får en bra dag älskling!
skriver mer sen, puss!

dagen i fraance

idag har vi varit pa eu parlamente.. SJUKT STORT och SJUKT MYCKET FOLK!!
vi traffade lite svenska politiker o sen fick vi vara med pa ett mote o debatt med folk fran alla eu lander, de var faktiskt ganska braaaaoo:D
sen blev det schopping i stratsbourg, hem o ata sedan tillbaka o se en superfilm pa bio:D
imorrn lamnar jag frankrike o denna underbara vardfamilj, jag har haft de super!!!


hehe

för tillfället suger denna blogg, och det skrivs inte mycket.. men aja! min dator håller på lagga sönder också, men det spelar väl ingenroll.. hehe skrev bara för att jag tyckte att det behövdes! kallt som fan idag också, men yeeee! hejdå

mjaaa

svenska- check
redovisning- check
psykologin- nästan check

plugga matte- ..
matteprov- ..
läsa ut en engelskabok- ..

idag på sången fick jag en fin låt, kommer bli underbart att sjunga den! älskar fredagar, har sång som sista lektion och då går jag hem lycklig!
ikväll är det idol, jag har laddat med pringles, ska på ica sen o köpa godis o colaa! bara mums! hoppas alla mår lika bra som jag gör! pusss

låten jag har i sångläxa är:
only hope, den som är med i, a walk to remember
http://www.youtube.com/watch?v=j8f8RHWMPyY

tråkigt inlägg, men så fåre va

less nanting!

dagen har varit en lång och dryg idag, less på det mesta och skolan gör det inte bättre. har sjukt mycket i skola och det känns så grymt jobbigt. har just lämnat in svenskan iaf, vet inte om det blev en artikel men har iaf skrivit.. nu äre väl bara att fortsätta med psykologin som ska in på fredag, träna på redovisning som jag har imorgon, läsa ut en engelskabok och sen plugga till ett matteprov.. känns som att jag inte har så mycket till liv just nu.

idag efter skolan for jag och världens finaste till stan, marcus hittade en gullig mössa som jag kommer älska att klappa på, efter det gick vi och fikade på wayne´s om det stavas så? skulle beställa kaffe till marcus, men det blev tydligen två, så jag fick dricka kaffe och äta en muffins. kaffe måste nog vara något av det äckligaste man kan dricka, men tillslut var det nere och jag har fått för mig att jag ska lära mig att dricka det, får väl se hur det går. åter till pluggandet, ha en bra kväll alla!

puss

hejhopp sverige!!
frankrike ar skont och inte alls lika kallt som i sverige. idag har vi badat pa ett aventyrsbad o imorgon blire slottet o marknad :)
min dator kruppar o funkar inte har, pappan ska forsoka laga de ikvall men annars far jag sta ut med att skriva pa detta tangentbord..
familjen ar mysig osv sa jag lever, men saknar faktiskt min egen fqmilj!!
ikvall blire creaps med nutella och banan till middag :D jag kommer ga upp 100 kg denna resa, chokladen ar gudomlig o pa mandag blire att gora varqn egen choklad :)
pa fredag sa ska vi bygga pepperkakshus och sen sa ska vi pa vinprovning ;) haha..
HA DE SUPER SVERIGE PUSS

mot..

frankrike!!
ja nu är det dax, 8.30 ska vi befinna och på flygplatsen och där börjar vårat äventyr.
jag tror det här kommer gå super, tjejen jag ska på hos verkar helt okej dock inte så bra på engelska, MEN DÅ har vi  något gemensamt iallafall hehe..
jag kommer hem onsdag kväll nästa vecka, får se hur aktiv datorn blir där borta men med ska den iallafall!
hare super i sverige, nu så ska jag fortsätta grubbla på vilken jacka jag ska ha.
PUSS

lördag

he-he.. bowling är nog inget för mig, helst inte när man spelar med fyra killar som är mycket bättre än vad jag själv är.. rännan gillade mina klot iaf, men så kan det gå! vi borde snart fara o bowla igen, men då borde vi vara fler och kanske fler tjejer så jag har någon som kanske är lika bra som mig:D men det var roligt iaf, jag har haft en bra kväll! nu sitter jag i marcus säng och nördar dator medans han nördar cod.. hehe, ha en bra alla för det ska jag ha!

mjaa

dagen igår var hur bra som helst! när vi gjort oss klara gick vi till marcus mamma och pappas jobb och sen gick vi vidare till stan och åt på frasses med dom, mysigt! efter det gick vi runt på stan och marcus köpe ett par fina skor, vi tog bussen tillbaka hem till marcus, såg på tv och hade det bra! åt hemmagjord pizza till middag, gottgott! sen gick vi på ica, köpte fredags mysssssss och  sen vare idol! när idol var slut fick jag åka hem med signe, snällt bara! nu sitter jag och ser på barnprogram? ska snart göra mig iodning för att fara på match, efter matchen ska jag hem och äta och sen vidare till stan för att fara o bowla med marcus och några, kommer bli super bra bara! ha en bra dag alla , puss!

ultimat

dagen har verkligen hur bra som helst.
vg på historian och jag är ändå helt okej nöjd, for sedan hem åt godmiddag med morfar och fick sedan skjuts till min linkis!! Vi hade det huuur bra som helst och jag har skrattat så tårarna har runnit, planerat och pratat mycket inför frankrike osv. Den linn ska bo hos verkar asbra, asså hon gör typ allt så linn ska trivas, hon hade inte någon aning om vem min var men skulle som ändå försöka hitta henne så vi kan umgås!!! MENMEN JAG HAR HAFT DE SUPER OCH TJEJEN ÄR HELT KLART UNDERBAR!

sedan kom mammsen och hämtade mig eftersom att "jag vill ju inte vara på vasaplan själv mitt i natten ehhehe" så då blev det bil hem, vi plockade upp sara och det gjorde dagen ännu mer ultimat eftersom att jag även fick träffa henne!!
nu så ska jag pyssla med pappas present, han fyller år imorgon och sedan ska jag sova.
avslutar detta inlägg med att säga att jag har världens bästa vänner! <3

ahhhhhhhh

idag hade jag utvecklingssamtal, gick hyffsat och min närvaro var på topp! så det var ju bra:) nu sitter jag hos älsklingen, vi såg nyss på byggare bob, och det är ju kung! imorse när jag kom hit så sov han, kröp ner bredvid han en stund, bara mys! idag vet jag inte vad vi ska hitta på men något bra blir det nog. igår när jag skulle kolla hur mycket pengar jag hade på kortet så tog bankomaten det.. så nu är jag fattig eftersom jag inte kan köpa något, kul! gick in på banken och sa att dom hade tagit mitt kort, tydligen hade dom spärrat det för att jag handlat någonstans? fick hem ett brev igår om det och dom hade skickat ett nytt kort i måndags,  så jag hoppas verkligen att jag får det idag!!!!!!! men fortfarande är jag inte hemma, så kan inte köpa något på hela dagen. hoppas alla får en bra dag! jag är iallafall ledig och det är skönt!

biggest loser + MAT = hur bra som helst

Tillbaka från fjällen, jag hade de supermysigt.
MEN nu skulle jullovet sitta finfint kan jag lova..
kvällen har spenderats i stan med fadern min på jakt efter nya slalomskidor osv, dom jag vill ha fanns inte i rätt längd så vi gör ett nytt försök i helgen. Sedan hälsade vi på mormor<3 och jag har hunnit köra en massa.
HELT OKEJ KVÄLL.
OCH DET SOM GÖR DET ÄNNU BÄTTRE ÄR ATT DET ÄR BIGGEST LOSER OCH JAG HAR EN KLADDKAKA I UGNEN OCH ATT PAPPA BAKAT BULLAR. WOHO.

fjällen hälsar

Halloj folket.
Här i stugan är det mys dock utan snö..
Idag så har jag dejtat historia och naturkunskapsboken och även läst lite svenska.
Vi har sedan haft besök och träffat lite släktingar:)
Annars idag så har jag beställt fem nummer av veckorevyn, för då fick man en asfiiiin klocka!!!
Imorgon vid 12 så bär det av till andra sidan fjället och tillbringa både dagen och natten där hos några vänner, blir nog mysigt!
Nu så ska jag äta glass (DOM HAR PORTELLO ISGLASS HÄR!!!) och sen se massamassa serier.
Bjussar på massa helmysiga bilder från detta ställe, jag lääängtar till snön och att åka ner för backarna.
PUSS SIGEN

!!

Familjen är i fjällen och imorgon efter jobbet kommer jag efter.
SJUKT värda dagar att tjäna pengar på!
pappa ska försöka fixa internet, men om inte så vet ni vars jag befinner mig.
Jag ska njuta och ha de mys i stugan, hoppas erat lov är lika bra som mitt.
PUSS

babraooooooo

idag har jag och suggisen jobbat, vi har inventerat på en bilaffär i 9timmar.. lite trött i huvet nu efter alla siffror och allt man har letat. men det är helt klart värt pengarna! ikväll ska jag slappa sen sova, imorgon blire att stiga upp vid halv 6 eftersom att vi börjar 7 i stan.. kung! hare bra alla.pussssss

RSS 2.0