the end

Nu sitter vi nere på saras rum och ska snart gå ut, så vi har egentligen inte tid att blogga,
men vi vill bara hälsa alla ett riktigt gott nytt år,

just nu så sitter jag och funderar på vad jag ska ha för nyårslöfte, det här med att minska med godiset kanske vore något. Har ni något nyårslöfte?
Nu ska vi snart gå upp till dom andra och äta efterrätt MUMS,

vi får se om detta blir sista inlägget 2009, ha en bra kväll allihopa!

varm choklad med grädde....mums

dagen har spenderas med alle, vi har väl gjort de vi är bäst på, typ prata och driva med lite folk.
vi har också fikat, varm choklad, jag får fetaste vinterkänslan när jag dricker de, och helst sitter ute i en snödriva uppe på fjället.
nu så ska jag ringa sara och se om hon ska träffa marcus eller om vi ska ta en låååång promenix, annars får vi ta det imorgon.
och imorgon så är det också sista dagen av 2009, kanske gör en sammanfattning av det året med bilder och text sen?
VAD SKA ALLA GÖRA PÅ NYÅR, OCH VAD SKA ALLA HA PÅ SIG?
puss

kkkärlek!


världens finaste(L)

det var det här vi gjorde en helkväll! mysigt vare, puss/sara

hejbloggen, ica

http://www.youtube.com/watch?v=mrWiwI-D1xM
så jävla klockren!

tårtaaaa

ikväll var jag med signe, vi bakade världens godaste tårta, såg på två filmer sen var vi ute och lekte i snön "vadå man måste vara barn så länge man kan" vi tyckte iallafall att det var roligt men grymt jobbigt! bilder lär komma imorgon både på tårtan och när vi är ute, skrämde även signe idag som jag gjort med fia en annan gång, grymt roligt men det blev läskigt tillslut. min granne är.. näe, fan inte okej! nu ska jag snart se på film sen försöka sova, imorgon vet jag inte riktigt vad det blir, godnatt/sara

m-mmmums

igår på kvällen vad jag med alle, roligt att träffa dig igen, men vi gjorde väl inte så där jättemycket.. när hon for hem såg jag på film sen kunde jag typ inte somna.. iallfall vaknade tidigt imorse gick och duschade och nu sitter jag här, finns inte så mycket att göra men att titta på tv är alltid något, just nu sitter jag och väntar på att signe ska komma hem, ikväll vet jag inte vad det blir, kanske fara o kolla på hockye annars kanske slalom. förövrigt så saknar jag marcus. aja hare bra/sara

pressade även apelsiner igår,underbaaaart!

snart drar stockholmarna..

vi sitter och pratar alla kusiner och jag kommer sakna alla så enormt nu när dom åker.Det har varit så mysigt att ha dom här, ikväll så har jag tränat och sen så har vi fikat och spelat en massa mario på wii, vi har det så himla mysigt tillsammans.Nu kommer arvid och ska krama godnatt, "för sista gången" det var vad han sa.. sötnos.
men wilma kommer ju faktiskt tillbaka snart, hon ska praoa hos mammsii så vi ses ju snart igen!
Nu så ska jag och wilma ligga och prata hela natten lång, så vi får se om jag tar mig upp imorgon, men det vill jag, för då ska jag nog vara med sara, och det var ett tag sen.
hare bra och sovgott!
puss SIGNE

snö

känns inte som att jag hinner skriva så mycket längre och det känns lite drygt men aja, igår kom marcus hit iallafall vi åt middag sen gick vi till david, där såg vi på film spelade rockband? åt popcorn, efter det gick vi ut i snön och gick hem till mig, på vägen träffade vi signe och stannade för att prata med henne en stund. när vi kom hit så såg vi på film och drack julmust, intressant javet. marcus sov här i natt bara mysigt, vi såg kanske på 3 filmer innan vi somnade och nu har han ganska just farit hem. idag vet jag inte riktigt vad det blir, kanske fia? egentligen skulle jag bara vilja springa ut och hoppa i snön, men det kankse inte är så roligt ensam men aja, hoppas alla får en bra dag/sara

nejnej, det snö inte alls mycket idag

kusinerna stannar en dag extra och jag är på superhumör!
vi  spenderade dagen hos mormor och morfar/farmor och farfar, det var kul att träffa dom igen + att jag har aldrig varit med om att det varit så mycket snö!
bilder kan ni få se sen, wilma ska bara skicka först. Men iallfall, det var iallafall snö högre upp än våra midjor, så det blev lite kämpigt för småkusinerna.
Jag och wilma utmanade även killarna i snökrig/brottning/mulning(?) VI VANN IALLFALL...
nu blire paradise hotel.

baka hela kvällen

ikväll så har jag och wilma verkligen STOR bakat.
Vi satsade på att göra cupcakes , dom blev verkligen fina för vara våran första gång,
nu så är klockan snart halv 2, och vi ska bli väckta nån gång mellan halv 8,och halv 9 för att åka till mormor och morfar, så nu är det sängen som väntar.
här får ni se hur fina våra kakor blev, men en jävla massa tid tog det. FAST IMORGON SÅ FÖRSVINNER DOM, ICH VI TAGGAR ATT ÄTA (A)

mellandagsreaaa

tjenaaaa
dagen har spenderas med kusinerna på stan och umeås mellandagsrea!
jag kom hem med en hel del faktiskt, ett par jeans, en kofta, en tunika och 2 stycken linnen.
Jag träffade även på sara, och det var kul att ses och prata ett tag!
Imorgon så kommer jag inte kunna skriva något för vi ska på släktkalas hos mormor och morfar, med alla kusinerna och jag och wilma ska även försöka att åka och hälsa på våran lilla tremening.
Nu så ska vi gå och baka, och sen så tror jag att jag ska ringa sara och prata lite vett med hon! (L)
hare bra världen så hörs vi nån gång!
/siiiiiiiigneeeee

julen är över

igår var jag och mamma o sjöng i kyrkan, det gick väl ganska bra men det blev lite långtråkigt där ett tag, iallafall så bytte jag och signe julklappar, jag fick en stor och jag menar verkligen stor bild på oss två, hur fin som helst, tack sötnos! när vi sjungit klart for vi hem sen till kusinerna. när vi kom dit hade kalle redan börjat och eftersom att jag inte tycker att kalle är så bra så somnade jag, när kalle var slut så gick jag och mötte marcus av han fick jag en jättefin tavla, tack älskling! när jag kom tillbaka till kusinerna igen så spelade vi lite spel innan det var dags att äta, vi åt sen såg vi på karlbertil! när det var slut så började vi öppna julklappar, iår fick jag en inspelningssak så nu kommer jag kunna spela in när jag sjunger och spelar gitarr osv. pengar, presentkort på stadium gina och lindex, en väckarklocka som rullar iväg (nu kanske jag tar mig upp) prydnader, datakudde, hörlurar, pyamas, tjocksockar och ett äpple som man skulle bygga ihop, sen minns jag inte om det var nå mer, bilder lär komma senare, hann inte skriva något igår eftersom att jag fick migrän på kvällen och hade det även när jag vaknade imorse, så jag låg och sov till 3, eller okej jag hade varit vaken några gånger då, men ändå. nu känns det bättre iallafall och jag är ensam hemma eftersom att mamma pappa och johanna är hos farmor och farfar och äter. men nu tycker jag att dom kan få komma hem dom for runt 3 och nu är klockan kvart i 12. jag börjar bli less på att vara ensam, imorgon ska jag till stan och träffa marcus och kanske amanda, nu ska jag fortsätta se på tv, hare/sara

jag älskar julen

jag älskar verkligen julen, alla är på gott humör, all mat och alla fina julklappar som man får, och det är faktiskt ganska kul att ge bort också. Mamma, pappa och klas blev superglada över presenterna jag gav, och klas fotboll som han fick passar ju perfa tills han åker till spanien.
Även jag blev jätteglad över mina presenter, fick bl.a ni mobil (wihooo), 2 parfymaskar med bodylotion, kläder i massor, böcker, nagellack, pengar, smink och lite annat smått och gott!
Maten har vi också ätit, och jag älskar verkligen julbord, jag och wilma sitter uppe på mitt rum men funderar kanske på att gå ner och äta lite mer sen (aa)
jaja, fortsätt njuta av dagen och ha en super jul!
/julkramar från signe

gooodjul

god jul allihopa,
nu så sitter jag och wilma här och vi ska snart gå och lägga oss, för att sedan imorgon bitti gå upp och höra på sara när hon sjunger. Det kommer gå toppen vännen!
men jag ville egentligen bara säga god jul och visa er denna fina bild. OCH JA, WILMA ÄR BOLLEN I MITTEN

juljul

GOD JUL ALLA!

signe mellberg!

http://www.youtube.com/watch?v=pI0G6MQAgY0
denna låt är till dig, du är min bästavän gumman! puss(L) /sara

julisar

imorse tog jag bussen till marcus bara mysigt att vara med pojken en hel dag! sen vid 5 kom pappa och hämtade mig och då for vi till sven och åt och träffade släkten bara trevligt, imorgon är det julafton och jag har fortfarande ingen julkänsla känns bara så jäkla tråkigt. nu ska jag snart slå in dom sista julklapparna och komma på ett rim till min bytes julklapp, sen måste jag kolla på vad jag ska ha för kläder imorgon, jag ska nämligen sjunga i kyrkan, hoppas att det kan få mig att känna julstämning innan vi ska till böleäng och vara med släkten. nej nu måste jag skärpa mig, hare/sara

det jag saknar allra mest

hejhopp, vi kom just hem från badet, och jag är överlycklig att mina underbara kusiner är här.
Vi sitter just nu och spelar lite wii, och bara snackar. Jag sitter också och kollar igenom alla alles bilder från turkiet, och jag saknar allt så jävla mycket, jag saknar att vi tre alltid vara med varandra i skolan, och alla minnen vi skapat. kom igen nu tjejer, vi måste ses alla snart?!
Nu så ska jag fortsätta spela, för nu är det jag som ska visa hur bra jag är.
Sen ska jag slå in saras paket, och fixa det sista, justja jultomten emma var här och lämnade sitt paket, men inte än får ja öppna, det är faktiskt några timmar kvar!
puss signe

julmys

kom hem från lagaktiviteten för ett tag sen, riktigt mysig kväll faktiskt, vi hade pepparkakshustävling, vårat vart lite överstyr men snyggt ändå,eller.. iallafall så bjöds det på julmust ostkrokar chips och skumtomtar och sånt sitter aldrig fel, efter det så vart det lite musiktävling, min grupp kom tvåa och vi gjorde det riktigt bra, nu har jag inte så mycket för mig, ligger i sängen och funderar på att snart se på film. imorgon hoppas jag att jag får träffa marcus och sen på kvällen ska vi fara till sven. snart julafton och jag har fortfarande ingen julkänsla känns trist men det är väl bara att hoppas på att den kommer snart. puss/sara

känner mig deprimerad
och vill inte att det ska ske.

kusinervitaminer

kusinerna är här, supertaggat.
najs med jul om nån dag och just nu så leker livet!
kort inlägg men jag orkar inte sitta vid datan nu, ena kusinen vill spela mario, och nej det tackar man väl inte nej till?!?
puss signe

fika

hej allihopa, nu så sitter vi hos saras granne och har fikat, och snart så ska vi hoppa på bussen till holmsund för att ta oss till vårdcentralen och äta upp det sista av våran glass!
sen så ska jag ta mig hem och städa undan lite, för troligtvis ikväll (eller tidigt i morgon bitti) kommer mina efterlängtade kusiner från stockholm. 
men innan dom kommer så blir det julmys med laget på folkan. 
puss och hej.. / signe  

bratzzz

Nu har vi kommit hem från träningen och också hunnit se bratz, och den var väl.. haha bra?
nu så ska jag iallafall slå in alla julklappar klart och plocka undan på rummet, medans sara måste ta sig hem i det ruskiga vädret. Imorgon så är dagen planerad, först så ska vi till saras granne och fika, och sedan ska vi dra oss till vårdcentralen. På kvällen så har vi lagaktivitet, vi tror att det blir pyssel och bak, aja det blir säkert mysigt.
PUSS OCH KRAM SARA OCH SIGNEEEE

träna med en ond fot

om nån timme ska jag dra på träning, känns inte så supertaggat eftersom min fot gör ont, egentligen borde jag nog vila, för kryckor vill jag inte ha igen. men känner att jag vill vara med så gott som de går,
i eftermiddag så har jag BARA sovit och tittat på tv, galet najs faktiskt, för vaddå vi har ju faktiskt jullov.
vi hörs kanske ikväll, annars ha det så bra /signe

ingen julkänsla

just kommit hem från stan, kallt att gå omkring men hittade det jag skulle ha, så jag är nöjd. gick omkring med david markus och marcus och ska snart äta för att sen fara på träning, känns inte så taggat att fara på träning ikväll är galet trött och hade helst bara velat ligga hemma och sova, vi for till obbolaskolan idag, känndes roligt att träffa vissa lärare igen och folket som går på skolan. nä, nu ska jag fortsätta med fias julklapp så den blir klar snart, skriver nog igen ikv, hare bra!/sara

bara gymnasieeleverna som har JULLOV

hallojsan världen, idag är det måndag och nu förstår jag verkligen att det är jullov för min del, men dock inte för någon annan i familjen mellberg. Hörde när mamma gick och väckte bror vid 7, och då kan jag säga att de var grymt skönt att bara ligga kvar.
Men världens sovmorgon blev det inte, vid 8 kom mamma in med mina nya mediciner som jag ska börja med idag, hela 8 tabletter var det dax för idag, och för varje vecka så ökar det bara. Det kändes lite jobbigt, började må illa och kallsvettades, men sedan kunde jag somna om och nu känner jag inte av det så mycket, bara lite magont!
Nu ska jag kolla lite TV, och sen ska jag gå och duscha innan sara kommer och vi ska på obbolaskolan ett litet tag, jag ska låna några böcker osv. Sen drar sara och david till stan, och då ska jag nog bara vara hemma och slå in alla julklappar, eller så kanske jag ringer emma?
Egentligen skulle vi tjejer i klassen ses idag, men vi hade som inte bestämt nått, och då är det kanske bättre att de det nån annan dag?
hare bra/signe

somna min lilla

nu sitter jag här nyvaken och funderar på att se på film igen, marcus for nyss hem, vi gjorde väl inte så mycket men vi somnade som vanligt iaf och det var grymt mysigt! imorgon ska jag signe och david till obbolaskolan och hälsa på sen ska jag och david till stan, fortfarande ingen julkänsla och det känns som att jag inte kommer hinna få det förns själva julen är över vilket känns lite drygt eftersom att det bara är jul en gång per år, bytte till min jultäcke idag hoppas att det kan hjälpa till litegrann, dock är det ganska fult men gulligt på samma gång. nä, nu ska jag se på film och sen sova, hare bra!/sara

how to eat a bulle.

SÅHÄR ÄTER MAN EN BULLE HÄLSAR AMY.

kalaskalas

NU KOMMER ALLIHOPA OCH TÅRTORNA STÅR FRAMME.
jag och klas har också slagit in alla julklappar,
vi får se om sara har tid att blogga ikväll, eftersom hon ska spendera sin kväll med sin älskling.
Dom får nog det super, och nu ska jag fika, skriver sen, puss /signe

ensam

ensam hemma och det är ju aldrig roligt att vara.. men kvällen blev ändrad iaf marcus kommer hit och det kommer bli super! just nu sitter jag och pratar med signe och klas på skype, dom slår in julklappar och är lite smått sociala med mig. så här fina är dom/sara

dörrar

just kommit hem från maxi, vi gick omkring på affärerna där ett tag och jag hittade en julklapp till marcus, måste snart fixa signes och fias känner jag. signe gjorde min dag idag, sjukt underbart! när vi skulle gå ut från maxi så gick hon in i dom där dörrarna som öppnar sig, och nu har hon ont i huvet, okej visst, det är lite synd om henne, men är man klumpig så är man och det är väl inge fel med det? ska snart hoppa in i duchen sen göra någon mat med johanna tror jag och ikväll blir det att fara till böleäng och vara med pojken!(L) hare bra/sara

stress

jag har ganska just vaknat, inte sovit sådär jättebra inatt, känner mig stressad för att jag inte har köpt alla julklappar och att vi har en inlämning i samhällskunskapen som ska in på onsdag, vi ska lyssna på ett radioprogram och skriva något om det? jag har inte börjat och jag vet inte vart radioprogrammet är, men så kan det gå. idag ska jag följa med signe till maxi, hoppas på att hitta en julklapp till marcus, sen när jag kommer hem måste jag försöka göra klart signes och fias. sen ikväll hoppas jag på marcus!! nä, nu ska jag göra mig klar, ska snart vara hos signe och jag har varken klätt mig, ätit eller sminkat mig och jag är väl inte den snabbaste heller. /sara

morgonpigg?

godmorgon allihopa, nu så är mamma och pappa där nere och gör i ordning fikat, klas är redan vaken, jag hörde hur han satte på radion och började hålla på med en fotboll.
Det ska bli så roligt att se hur han reagerar när han öppnar vårat sista paket, för han ska få åka till spanien i en vecka i februari och titta på fotboll med pappa. Ni ska bara veta hur fotbollstokig min lillebror är, så fort det är en match på TV;n eller något annat som har med fotboll att göra, så vill han engagera sig,
barcelona, ska han få fara och se iallafall, det blir nog toppen för han. Aja nu hör jag hur mamma och pappa börjar komma hit upp, så jag kanske också ska börja göra mig i ordning.
/puss signe

bror blir stor

hejsan, nu så funderar jag på att se på ett paradisehotel avsnitt, och sen så måste jag sätta mig och slå in min lillebrors paket, för när han vaknar så ska vi gratta han, och han är inte den som vill sova så länge på morgonen. Han kommer få en superpresent, kommer bli så roligt och se hur han reagerar när han öppnar kuvertet, men vad det är berättar jag inte nu, utan tidigt i morgon bitti!
jag bjuder på en bild från egypten, då gick jag i 8;an och klas i 5;an, men nu är han inte så liten längre, för idag så fyller han 13 år. Även grattis till sandra som fyller 16, nu är hon lika stor som oss. /Signe

godis är gott

hej, just nu har jag inte så mycket för mig, ligger i sängen och ser på flickan som lekte med elden riktigt bra film faktiskt, men inte så rolig att se på själv.. imorgon ska jag vara med marcus eller fara till signe och äta tårta, jag vet faktiskt inte, på måndag blire typ stan med david för att köpa dom sista julklapparna, snart äre julafton och jag har fortfarande ingen julkänsla, känns drygt men jag hoppas att den kommer snart. nä nu ska jag fortsätta se, hare bra! /sara

vi är precis som alla andra!!!

Nu har vi efter många om och men också skaffat blogg, med andra ord VI HAR BLIVIT SOM ALLA ANDRA..
vi kommer väl försöka blogga så mycket som vi kan, och så fort vi har nått kul att säga... vi kommer väl skriva om våran vardag och vad vi känner för, och allt annat som händer i 2 sextonåriga tjejers liv.
Men alla ni där ute, ge tips på vad ni vill att vi ska skriva om, haha för då blir de mycket lättare..
& för oss så är det ju alltid kul att få en kommentar eller två!
Nu så ska vi gå och se på några wallander filmer, och fortsätta proppa i oss ostkrokar, precis som alla andra gånger vi är med varandra. Sen ser vi om vi hörs något mer ikväll.
PUSS OCH HEJ FRÅN SARA OCH SIGNE!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0