burvvvvvv

måste skriva om musikalen jag med, jag tycker att den var helt okej, men våran var klart bättre! vi var många fler och det var mer variationer. den var rätt rolig, faktiskt! efter det for vi hit, så på tv sen drog sigisen hem och jag och marcus fortsatte att chilla framför tv;n vilket var galet skönt! marcusen sov här och jag sov bättre än vanligt bara för att han var här, underbart att få sova med en sån fin kille pch att han bara är min! jag är lycklig, puss! jag och sigisen har just bakat tårta, nu är hon hemma och hämtar sin medicin eftersom att hon ska sova här, blir alltså inte ensam inatt heller. imorgon äre valborg, jag och maria slutar kvart i 1 så får väl se vad vi hittar på då, signe och linn slutar typ 4? kvällen kommer bli king iaf, vi ska äta o så här, sen ska vi säkert fara och kolla på brasan, sen bada.. var taggad på badet ett tag, men inte när det är så kallt som det är nu, men aja, bara bita ihop och springa i! efter det blir det att basta sen äta massa gott! gu vare är trevligt att umgås med dom fina tjejorna! ska försöka ta lite bilder. hare bra, puss!
imorgon kommer syster hem igen, tror jag..

uppochner

Idag har vi chillat runt efter att ha gjort nationella i engelska, och jag är NÖJD.
Hörde ni, jag nöjd när de gäller engelska.
Sedan så drog vi till ålidhems centrum där jag och linnsan delade på jordgubbar och glass <3
Ikväll så var jag sara och marcus och kollade på nioras musikal, och fyfan vad jag saknar det.
Grymmast tycker jag nog vigge var.. ahahha ;)
Puss och godnatt signe

skolan egerrrrrrrrrrr

just haft nationella i engelska, gick inte så bra eftersom att jag typ missuppfattade allt så skrev jättelite, men aja, får hoppas att det gick bra iaf. nu har vi samhällskunskap sen gemu, bleeeeeeeeeeee! slutar 10i2 idag då ska jag hem sen kommer marcusen!:* ikväll ska jag signe och marcus fara till holmsund och kolla på niornas musikal sen ska marcus sova hos mig, mysigt!

livet leker

skoldagen gick fort, sen tillbringade jag resten av dagen med min underbara pojke,puss:* for hem med pappa vid 4, gick ut med hunden när jag kom hem sen åt jag gooo mat, efter det kom signe hit sen for vi på ett spelarmöte som varade i 20minuter sen drog vi vidare till ku däre fanns trevligt folk, vi satt där och pratade i typ två timmar, trevlans! nu när jag kom hem berättade mamma att våran hund har suttit i fängelset idag, nice.. hehe, imorgon äre nationella i engelska, undra hur det kommer gå men man får väl hoppas på det bästa iallafall. igår började jag äta migrän medicinen, den smakar inge mums, menmen, bara den hjälper så är jag nöjd! pussssss

jag kan, om jag vågar

har beställt hem 1000 tidningar med språkresor och att läsa utomlands, jag är så jävla taggad på de, bara att jag suger på engelska, men so? man kommer väl dit för att träna =D
Ligger iaf i sängen nu och läser om de, 3 veckor till Malta eller 4 till USA är det som lockar mest! Visst skulle de vara kul och dra iväg ett helt år och så, men jag känner själv att de inte skulle funka med alla sjukhusbesök osv.
Nu så ska jag läsa vidare och sedan snacka med mammsen!!
nån där ute som varit på språkresa? =)
/sigeen

det blev..

Ett steg fram, och ett jättekliv tillbaka.
/signe

sommar nu tack

bjussar på sommarbilder, en hel del faktiskt!
tänk hur bra man mår när de är sommar, i neeed it now =D
Jag lyssnar på gyllene tider och är på sommar humör =D
NU - spårlöst och glass =D
/signe

sjukhuset!

idag har jag varit på sjukan, gick rätt bra tror jag, fick göra massa tester med händerna,fötterna, gå osv, kollade reflexer i ben armar händer fötter. jag ska få någon medicin också, hoppas verkligen att den hjälper! tur att jag inte är en mes som behöver emla när jag ska ta blodprov iaf.. mamma var snäll som gav mig det innan jag skulle ta blodprovet, haha.. nu sitter jag på skolan, börjar inte förns typ 1? läraren jag ska ha är hemma med sjukt barn typ? så nu sitter jag här.. efter skolan blire snöretttttttttt! puss
kanske fel bild att lägga in men!

redan saknad

1. Sista dagen med wilma, underbara och bästa kusin. Vi slappade med film och BJ:s.
2. Min alldeles bästa kusin. Nu taggar vi sommaren som aldrig förr!
3. Mitt rum efter att jag och wilmis typ bott där i 2 veckor. Det luktade unket och var inte fräscht. Haha.

Dagen och helgen har varit toppen, har hunnit umgåtts med sara och som alltid är det bra! =D
Nu så slappar jag och mamma med det som blev kvar av BJ:s och ser wallander.
Puss och godnatt, /SIGNE =D



rubriker är alltid svårt.

imorse åt jag o sigisen smörgåstårta till frukost, mycket gott. idag har vi inte gjort så mycket, tog moppen till maxi och köpte godis, bara mums! just nu sitter vi och nördar vid varsin dator, funderar på att gå o skära morötter så vi kan dippa, det hade också varit mums.
SIGNE HÄLSAR!


matmatmatmat

min dag började med godis det va ba göö, senare blev det ett bad, inte helt fel det heller, sen kom sigisen hit och då blev det smörgåstårtaaaaa, MUMS! vi fick besök av filip o david, vi såg på någon film, sen millennium och nu har dom just farit hem, sigisen ska sova här inatt, nice!



GODNATT!

vissa dagar längtar man till

jag har typ inget liv, igår slutade vi 20i3, lämnade in min dator på skolan typ 8, den skulle vara klar före lunch, gick tillbaka när jag hade ätit, men nä, då hade dom inte börjat med den. när jag slutat satt jag kvar på skolan till 5i4, fick min dator vid halv, men nu har jag fått den iaf, med winodws7 också så det känns bra. när jag kom hem gjorde vi tacos,mumsss! gjorde även smörgåstårtan som jag o sigisen ska äta idag:]]]] undra om det finns något kvar när vi ätit? iaf, la mig och såg på talang, men råkade somna och vaknade när pappa satt o såg på något och typ pratade med mig? nu ligger jag halvvaken och tjockar mig med godis:] idag någongång kommer sigisen hit då ska vi göra det sista på smörgåstårtan, ätaätaätaätaäta, sen blire väl chips o nå gö sen ikväll, hoppas även att filip och david kommer förbi någongång:)PUSS!

fredag ännu än gång

det är fredag, super. Men det betyder också att vi slutar klockan 4 och avslutar dagen med naturkunskap. Inte lika super.
Ikväll blir det BJ;S med underbara kusinen och bara slappa. Det är super.
Jag taggar sommaren enormt, det kommer gå snabbt, jag vet de =D
Först valborg, sedan fördelsedag, sommarlov!! =D

bildbomb

En jävla bildbomb nu. Bara så ni vet så har jag världens bästa kusin, och njuter av varenda sekund vi kan träffas. U N D E R B A R T, OCH SNART ÄR DET SOMMAR, vi lekte att den redan hade kommit till norrland, men så kallt var de faktiskt inte.
Lägger in fler, lite då och då.
Nu så ska vi sova, eller nej...vi ska se wipout, precis som alla andra kvällar.
/signe

JAAAA

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB AV KOMMUNEN!!!!! :D
första perioden på dagiset som ligger 2 minuter hemifrån!!!
UNDERBART
/SIGNE

hemmadag

Igår hade vi besöksrekord, toppen! Riktigt många besökare hade vi också!
Idag så ska jag ta en hemmadag, riktigt skönt.
Så jag och wilmis ska fota en massa och sedan dra till jobbet vid 1.
Nu så är sommaren på väg, hejdå till slalom och snooowbooard. Men det känns riktigt bra. Sommarplanerna är på topp. I sommar ska jag bli brun, riktigt brun hade jag tänkt ;)
Färgen som jag fick på påsklovet håller på att försvinna, menmen nu är ju sommaren på GGGGG.

snöret..

snöret, sofia sundström klagar på att jag aldrig skriver här, fast jag inte har något att skriva om så tycker hon att jag ska göra det ändå, värt. iallafall, dagen idag har varit rätt seg, va hos skolsyster och måste tillbaka igen för säkert 6gången, känns sjuktdrygt! tog kvart över 2 bussen hem, när jag kom hem gjorde jag chokladbollar mumsssss! nu ikväll har jag tagit det lugnt eftersom att jag har ont i huvet. min dator slutade funka också, inte min dag idag, försöker titta på tv, bilden flumrar, men man hör vad dom säger iallafall, får vara glad för det lilla, pappa köpte chokladkrossglass till mig idag, underbart! imorgon skare bli spännande, vet inte om jag kommer kunna vara med på idrotten heller eftersom att min fot vill ha ont. i helgen ska jag o signe baka smörgåstårta, äta hela kvällen o bara hare bra, får kanske besök av nilsson o david också, det skulle vara trevligt, men nu orkar jag inte skriva nå mer, hare!

övningskör

Här har ni den fina videon när jag satte mig vid ratten och körde för första gången i mitt liv.
OCH nu ser de ut att jag är asdålig... jag fick faktiskt igång bilen lite senare, haha men vi lööööv kärringstopp! (L) /signe

Idomin

Torra läppar + idomin på en inte så intressant religionslektion.
absolut fullt seriöst.

np och glass

engelska nationella är bortgjort!!!!
Superhärligt, verkligen! Kunde gått bättre, men ändå helt okej
Igår blev det glass och bad med min bästa klass,
Sista bilden är från sandris. http://sandrajarl.blogg.se/

ibland har man inget val

idag har jag inte gjort så mycket, bakade chokladbollar imorse och dom blev riktigt mums! efter maten tog jag och hunden en promenad ut i det fina vädret, varmt vare också, mycket skönt! nu ikväll har jag städat mitt rum, lådor iallafall, måste bara dammsuga. jag har inget liv och jag saknar marcus, hejdå.

vår,

Igår snöade det här och idag lyser solen,
det firar vi med glass och moppekörning.
Snart ska vi äta våfflor och sedan ska vi dra och oss jobba,
och då tjänar jag ytterligare lite pengar. Det sitter aldrig fel.
MITT LIV LEKER JUST NU, JAG SKULLE VILJA ATT WILMA STANNADE LÄNGRE.
.....FAST BANANEN ÄR OCKSÅ VÄLDIGT SAKNAD.
NÄSTA HELG ÄR PLANERAD OCH DE KOMMER BLI PERFA.

bilkörning och fisk

tro det eller ej, idag har jag övningskört för första gången och jag lever.
Kärringstopp några gånger men so what?
Kusin filmade, visar kanske sen nån gång. Man hör mig skrika, "stanna då.." när det går lite fort, och innan jag gasar, bromsade jag snabbt och sa: "Bäst att ta på bältet."
Igår så rensade vi fisk på nk, det gick helt okej
Bilder snodda av Mille.
www.lifehouse.blogg.se
/ Signeee

snö kan ta sig.

skriver aldrig blogg längre, men det är nog mest för att jag inte har något att skriva om, men iaf, har sovit hos pojken inatt, nu ligger vi och är osociala, han spelar och jag sitter vid datorn, men så kan det gå! inte nice att det första vi såg när vi vaknade var att det snöar.. jag hade fått sommarkänslor, sen kommer snön, varit sol hela veckan, men aja.

trött


Ikväll har jag och wilmis bakat dessa fina kakor, våran morfar/farfar ska nämligen firas imorgon!
Från början gick tankarna att åka in till luff och träffa några klasskompisar, men skjussen sket sig men allt har varit super här hemma också.
Imorgon så kommer pappa in och väcker oss vid 8, vi ska komma iväg så tidigt som möjligt, där väntas mormors stuvade makaroner..mums.
puss signe

islam, bilder,kusseeen

Jag har verkligen hårdpluggat islam idag. Jag är stolt över mig själv.
3 av frågorna är nu gjorda, och endast 2 återstår.
Förövrigt så planerar jag och sara världens godaste smörgårdstårta som jag taggar att äta upp.
sen så har jag världens bästa kusin också, och det gör inte saken sämre.

borttagning och blodprov

'
Nu har jag och linn kommit till skolan efter våran "sjukhus morgon"
Linn har tagit bort tandis och kolla huuuuuur fin hon blev!!
Jag har tagit blodprov och sen har vi ätit gooofika med sockerbullar.




kusin,kompisar,cykel

kusin,kompisar,cykel SÅ HAR MIN DAG sett ut.
allting har varit väldigt bra bara, fick veta att jag och linn fick MVG på svenskan, jag tror tammefan de är mitt första riktiga MVG, utan nått minus eller något :D Eller ja, nästan allt har varit bra, man måste tänka på min och Linns VURPA.
För vurpa det var verkligen vad vi gjorde, blod och trasiga jeans och strumpbyxor.
Vi plåstrades om av underbara vänner inne på strömpilen, men sen blev det en hel del skratt också.
Det får man alltid uppleva med mina underbara klasskompisar.
kvällen har spenderas med världens bästa kusin och världens bästa kompisar. H E L T U N D E R B A R T
nu så ska jag och wilma sussa. HEJS

:D :D :D


WIIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

hej fjortisrand

Har svenska, vi gör inte ett skit. SKÖNT MED EN LUGN START!


jag orkar inte att det ser ut som jag har världens fjortisrand, eftersom att jag endast fått sol i ansiktet.
hahahah de ser fan inte bra ut.

ikväll kommer min kära kusin wilma från stockholm och stannar i 2 hela veckor.

eftersom att det inte är sol ute..

min dag idag har inte varit annat än tråkig, vaknade halv 10 och hoppades på att den skulle vara vid 12, men nejdå, så jag gick upp och kollade på tv, åt nudlar sen gick jag ut med hunden, min hund är inte rolig när det är löptikar ute, fick dra han en lång bit hem, sen piper han bara, man blir ju less! när jag kom in med hunden bakade jag en kladdkaka, hur goo som helst! pluggade lite men det gick inte så bra, blir bara less.. lärde mig min gitarrläxa idag, så det känns bra! sen fick jag goo middag, kött och potatisgratäng(L)(L)(L) efter det fortsatte jag med mitt plugg.. kommit en bit på vägen men det är långt kvar, blir att fortsätta imorgon, sen har jag väl inte gjort så mycket ikväll, mest sett på tv.. imorgon ska jag o soifen sola, jag ska bli brunis! hare bra alla, tjao

jag lever...

VI ÄR HOS PAPPAS MOSTER OCH JAG HAR HITTAT ETT NÄTVERK!!!! :D:D
ville bara säga att jag lever, skriver mer på söndag när jag kommer hem.
hoppas alla har det bra, här skiner solen än och mamma är brunare än brunast och mina fräknar är inte så få heller.
pusss njuuut av de sista av lovet nu!!

att gå är inte alltid det bästa

imorse ställde jag klockan på 8, vaknade just innan vilket var ganska skönt för då slapp jag vara jättetrött när klockan ringde! iallafall så började jag och snöret gå till stan kvart i 9, "vadå, det skulle bli skönt med en promenad," jovisst.. när vi hade kommit en bit så såg vi en skylld "umeå 11km" då vart det för mycket, vi började klaga på vart vi hade ont och ju närmare stan vi kom, ju mer ont fick vi! benen värkte, fötterna värkte, ryggen värkte, nacken värkte, ja vi hade nog ont överallt! när vi kom fram vare inte så mycket öppet, men fian köpte ett par jeans på gina och ett par solglajjer på åhléns, sen åt vi faktiskt en stripsmeny på frasses, det hade vi verkligen förtjänat efter våran 4timmars promenad.. 2mil är inte illa att gå, men jag skulle inte göra om det! när jag kom hem åt jag gooo mat sen la jag mig ibadet, märkte efter ett tag att nästan allt vatten var borta,kul! sen när jag skulle fylla på vatten igen så vare typ bara kallt kvar, inte nice! nu ikväll har jag bara legat i sängen och sett på millennium, riktigt mysigt, nu har jag inge mer att skriva, hare bra folket.
hittade en nytagen fin bild på oss också!


RSS 2.0