vinst är allt


Vinst med 11-0 mot övik. SUPERHÄRLIGT!
Bra spelat allihopa.

mysigtba

fredagen var underbar, jag o maria slutade halv 1, for till stan, åt på mias sen gick vi o köpte mat, vid kvart i 6 kom signe o linn till maria, vi åt kyckling och kroketter och bara pratade, det va mysigt, senare sjöng vi singstar, gick o köpte godis, sen såg vi på film o somnade, lördagen var dock inte lika bra för mig, men allting löser sig någongång!

chipslixom

robin hood med underbara tjejer.
chips till frukost. Det är bra.

kort

drygt, vaknade upp med migrän imorse, frös och hade mig, men nu mår jag lite bättre, men känner fortfarande av det. just nu sitter jag och äter en varmmacka, huuuuuuuur gott som helst! hiih, hejdå

wiho

GEOGRAFIN ÄR KLAR. JAG HANN! 9 LÅÅÅNGA SIDOR BLEV DET!
fan vad jag är nöjd, kanske inte över arbetet i sig, men att jag faktiskt satte mig ner och gjorde det, hela jävla dagen har det tagit. Men nu är det klart och jag och mammsen ska fira med glass!

pluggisen här

jag är alltid bäst på att skjuta upp saker, att tänka nej men de löser sig.
Ja löser sig gör de ju oftast, idag när jag kom hem från skolan blev jag illamående bara jag tänkte på jobbet men ikväll har jag faktiskt jobbat, jag kan om jag vill.
Imorgon så ska jag fortsätta, för nu har jag pluggat som en gris i tre timmar ( okej de kanske inte är så mycket, men mer än vad jag gör på en vecka i vanliga fall ) så nu ska jag se tv och sen SOVA.
Mamma har även bakat världens bästa kaka, så nu äter jag den och dricker röd fanta ( hihi mooaaaa jag vet att du är avis)
Det skulle inte vara helt fel att hoppa i sandras resväska, hon drar till thailand på torsdag, bara skita i skolan och dra, ja när man kan göra så DÅ BLIR SIGNE GLAD.

brabrabra


Flera bilder beskriver mer än 10000000 ord, jag har levt livet och haft det helt underbart,
och sakna dom, ja de gör jag redan.
Som tur är så kommer dom hit till obbola snart har vi tänkt, tessan har ju tillochmed frågat mamma på skype om de går bra! (haha hon är 4 år)
Sen så är det bara tagga sommaren i Byske, en repris ska vi dra. För jag minns hur bra vi hade de, och jag tror att de kan bara bli bättre när man umgås med er!

Nu så ska jag sova, engelskan är klar och imorgon får jag väl ta tag i geografin.
PUSS. ps. glöm inte hockeyn klockan 6.

varm o skönt.

var nyss ute med hunden, tror fan att det är det värsta jag har gjort på länge! benen, ansiktet och händerna domnade av, mycket skönt... kunde nästan inte gå tillslut och hunden är som vanligt inte den snabbaste... nu hoppas jag att det blir mat snart, håller på hungra ihjäl och goooo mat skare bli, raklett och kroktter, mummms! ikväll blire att vara med massa, ska typ först möta alle sen vet jag inte riktigt vars vi tar vägen, men det blir nog bra:) harebra, sigisen kan gärna få komma hem nu!

nu äre fredags myyyyyyyyyys!

skoldagen idag har gått rätt fort, skönt med helg!!!!!!!! nu har jag just ätit tacos, och har nu gjort iordning chips, dipp och morötter och sitter framför tv;n med täcke och kuddar, ba myyyyyyys!
hade även svenska referatprov idag, det gick väl sådär, fattade inte riktigt hur jag skulle skriva men får väl se hur det gick:) förövrigt saknar jag min sigelig som är i boden, hoppas hon hare super där, hon kommer hem på söndag och då ska jag tvinga henne att vara med mig, :D imorgon blire förhoppningsvis att vara med johan o dom, länge sen man var med dom nu, så det skulle ba va trevligt, näe, nu ska jag dra mig, tjaoooo!

sävast

FRAMME
Fick en välkomsteckning av tessan!
Imorgon så vill joel ta med oss på en joggingtur, sorry men jag skippar de tror jag.
Nu så ska vi väl ligga och prata och bara umgås, vi har lite att ta igen,
2 ÅR VAR DE SEN VI SÅGS, sjukt!

catchhhing

Sitter hos joel och om exakt en timme går tåget mot boden.
Jag ska ha de underbart, hoppas ni också har de!
signe

så kuuuuuuuuuuul

ledig idag, känns inte annat än bra, hur skönt som helst att bara få ligga i kvar i sängen när man vaknat, en annan sak som dock inte är lika skönt är att jag vaknade imorse när johanna och pappa skulle ge sig av till gymmet, var då klarvaken och kunde inte somna om förns ett bra tag senare.. vaknade vid halv 8 igen och nu har jag inte kunnat somna om.. så nu ligger jag i sängen och väntar på att marcus ska vakna, har spammat han med sms men det har inte hjälpt eftersom att han har stängt av mobilen.. grattis! idag ska jag plugga, får se om jag orkar, funderar på att fara till marcus istället, mycket bättre! nu ska jag snart siga upp ur sängen, äta potatismos kanske? och baka chokladbollar om jag orkar, mummmmmmms! hihi, chao

ledig.

Har varit på sjukhuset tills nu, har väl gått bra men är bara så sjukt less på allt som händer där nu.
röntgade hela skelettet och imorgon så bär de av på ultraljud av armen.
Hur less jag än är, så ser jag bara framåt, och på torsdagkväll så sitter jag och joel på tåget på väg till boden för att träffa underbart folk.
Nu så ska jag faktiskt plugga lite, eller ja, vi får se hur de går.
SKOLTRÖTT-JAJAJAJA

världens bästa

går kvällen och natten spenderades med världens bästa klasskompisar.
"Jag har aldrig...." körde vi länge, och jävlar vad många ggr jag har gått upp och kissat.
menmen, de spelar ingen roll, jag älskar mina klassisar.
JUSTJA, jag är ledig imorgon också, caaatchiiiing

så äre

sitter på skolan, egentligen sjuk, men ska med sigelig till tandis så var tvungen att fara hit ändå, nu sitter jag med min bästaste marcus, idag ska jag o lollo äta massa kakor på matten, kommer bli king, chao! marcus hälsar att han är bäst.

heeelg

nu är de långhelg som gäller!!
ikväll så vet jag inte vad som händer, det beror på vad huvudet säger, just nu verkar de som de blir en hemmakväll, men annars så ska jag nog vara med sara och david!
Vi är lediga måndag och tisdag, men blire nån ledighet för mig? NEJ. hela jävla tisdag ska jag vara på sjukhuset. mums.

de nalkas..

de nalkas långhelg!!
ledig måndag tisdag och de kommer vara superskönt, dock har jag jättemycket plugg att ta igen så..
Men innan helgen så har vi sam prov imorgon och de kommer gå åt helvete. att jag aldrig lär mig att börja jobba i tid..

en panda

vi har matte, och sandra är en sengångare.
Eller kanske en panda.





hej då från signe OCH PANDAN

kära skola.

känner för att jag måste skriva nu har inte gjort det på jättelänge, och tänkte att jag kunde göra det nu när jag ändå har tid.. i fredags for jag hem från skolan, sjuk osv... askul, när marcus hade slutat så kom han till mig ändå, känner mig fett dum eftersom att jag låg o sov hela kvällen.. men så kan det gå.. var hemma lördag och gjorde ingenting, söndag nästan lite så, bara lite förändringar, i måndags vare en dryg dag.. första träningen på två veckor, så idag har jag träningsvärk. igår gick jag o elina o åt på subway eftersom att skolans mat är så god.... sen på kvällen var jag med signe och fler ba mysigt! just nu sitter jag i fiket eftersom att vi inte har någon samhällskunskap, vilket gjorde mig lycklig när jag fick smset, snart gemu och jag taggar som fan................................ nej. hejdå!

dom smarta

nyhetskryss på engelskan, 3 av 12 rätt! VI ÄGER MOA!
Tjejen bakom oss och anna-klara hade därimot bara 2 fel,
jajaja nästa gång då jävlar.
Förövrigt så har vi en lärarkandidat som ser ut som en häxa.

bajs

Sitter på svenskan, jag linn och mille målar en teckning om medeltiden, om folket som bara vill ha mer och mer mat, och deras straff blev då att bada i bajs och kiss.
idag har jag varit på sjukan, armen är blå och stor, ska på ultraljud och röntgen imorgon.

jag vet...hon är snygg


Nu ska jag och mammsii till denna tjej och hennes familj för mat och massa gött! Febern är borta, och jag börjar redan känna mig mycketmycket piggare!

feber på en fredag

ligger hemma med hög feber, så dagen har spenderats med massa filmtittande och massa glass.
nu så ska jag faktiskt ta och pallra mig upp.
Jag har kollat runt på massa kläder jag ska beställa.. hoppas på ett presentkort från gratisbio snart.
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=276101

brorbrorbror

om en timme så far lillebror och pappa till stockholm, för att imorgon åka till spanien.
OKEJ SURE JAG KOMMER SAKNA DOM.

DOM coooooola

Nu, sista lektionen: SVENSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



COOOOL LINN HÄLSAR!!! PUSS FRÅN SIGNE (OCH LINN) DOM COOLAAA

lalalalal

*jag har religonsprov imorgon och jag kommer faila totalt.
* Jag har varit på sjukan och hade bäst sara med mig
* Paradishotel finalen var ikväll, de betyder att måndagar och tisdagskvällar kommer inte alls vara lika kuliga.
* Jag har ont i huvudet.
* geografi & spanska till imorgon, tur jag har böckerna hemma..
*Det var min depplista
GODNATT

RSS 2.0