ja.. vad säger man?

signe- kolla hon där uppe, hon var jätteful och hon gav mig evileye.
sara- signe vänta.. det där är en kille!
signe- haha.. va, nej? haha, hon var då inte fager!



signe 16år



nananana

kvällen har spenderas på bio med sarisen, luftslottet som sprängdes!
Har egentligen inget att säga, imorgon så ska jag och mina päron till stan och titta på saker till mitt rum, och sen  ska jag titta på laget när vi spelar mot clemesnäs. Får inte spela eftersom jag inte tränat på hela veckan..
Om en timme så kommer lillebror ner för att se på en hockeymatch, så han gick faktiskt och la sig kring 11 för att orka upp, vi får se om jag har gått och lagt mig då. Nu så ska jag äta glass!
OCH JAG TAGGAR REDAN JÄVEL TILL NÄSTA HELG, BARA ALLT GÅR SOM PLANERAT!


amy

sitter hemma hos amy, vi har sett halva walk to remember, den är hyffsat bra, och linn har ju sagt att man ska börja gråta så snart kommer väl det.
Snart ska vi se fortsättnigen, hoppas alla får en supertrevlig fredagskväll för det har jag! puss sigeeen

taggade elever med vikarie

Vi har matte, som tur är så är det en vikarie och ingen verkar så intresserad.
Han babblar även fast hela klassen pratar, snart så är det lunch och då blire kullis och KAKOR
förövrigt så är sandra väldigt jävla snygg på sista bilden,

BEN & JERRY´S!

titta vad pappa just kom hem med till mig och johanna, underbaaaaaaart!
titta vad pappa just kom hem med till mig och johanna, underbaaaaaart!(L)
puss/sara

kulkul o ännu kuligare

skulle ha skridskor på idrotten idag men det var förkallt så vi fick vara inne, vi spelade brännboll och gymmade, jag ska bli stark "är redan asstark!" men iaf, vi hade torsdagsblock idag vi skulle diskutera boken vi läst sen skulle vi skriva en text där vi reflekterade den, det gick väl ganska bra, inte sådär jättesvårt, bara lite svårt vad man skulle skriva om. kom hem vid 4 var tvungen att gå ut med hunden höll på frysa ihjäl. sen fick jag goo mat och nu sitter jag här. har ingenaing för mig och det är jättetråkigt. hejdå! /sara

olyckaaaa

nu är jag åter i skolan, och de känns faktiskt bra!
På väg till skolan så vart de panik med alla bussar, vi var i en rondell, de började med att en buss fastnade i snön, och efter det så backade alla bussar bara in i varandra, bussar fastnade i snön och de vart bara panik.
Vi fick gå sen.
Nu är de mat sen linn :D

nejnejnejnejnej

sitter och kollar på paradisehotel avsnitten som jag missade igår. OFTA DE ÄR VÄRT ATT SE FORTFARANDE!
VAFAN HÄNDE? UT MED PONTUS ISTÄLLET INTE DEN BÄSTAAVDOMBÄSTA..HELVETE OCKSÅ :(

nu ska jag sörja vidare..

vissa dagar är bättre än andra

skolan var dryg idag, men gick igenom dagen. efter skolan for jag hem till marcus, inte träffat han på länge och jag saknar han nu redan! ikväll blev det ingen träning för mig, måste läsa ut en bok innan torsdag och har rätt mycket kvar:( jag bakade några chokladbollar och pressade lite apelsiner och nu har jag just läst några kapitel.  ska snart ringa till min älskade älskling igen, puss/sara

sjukling

jag ligger hemma med feber och orkar ingenting. Missade skolan, de var väl inte hela världen, men var sugen på at träffa mina kära klassisar.
Får väl bli på onsdag kanske, eftersom morgondagen kommer spenderas på sjukan.
Nu så ska jag ladda hem massvis med filmer, och vila upp mig.
sjukkramar från signe

nk

nu har vi spanska, men de skiter jag i och hetspluggar, prov efter det här, och det kommer gå åt helvete.
Sen så ska jag till stan och sen blire hockey.
BIFFVICKAN HÄLSAR HEJ!

skolan kan ta sig.

skolan hela dagen idag.. började 8.25 med idrott, lite lekar o fotboll, efter det hade vi musikdator och det kan ju ta sig långt in. sen vare lunch och efter det vare ngt i valhalla... jag o marcus gick o åt på mias, mummmmmmmmmmms! där satt typ hela klassen tillslut, efter det gick vi tillbaka till skolan igen eftersom att det var öppet hus, rätt mycket folk där och en hel del man kände. vi spelade två gånger och det gick väl ganska bra, just nu sitter jag och pratar med marcus i telefoooooooon, chao/sara

skolan kan ta sig.

skolan hela dagen idag.. började 8.25 med idrott, lite lekar o fotboll, efter det hade vi musikdator och det kan ju ta sig långt in. sen vare lunch och efter det vare ngt i valhalla... jag o marcus gick o åt på mias, mummmmmmmmmmms! där satt typ hela klassen tillslut, efter det gick vi tillbaka till skolan igen eftersom att det var öppet hus, rätt mycket folk där och en hel del man kände. vi spelade två gånger och det gick väl ganska bra, just nu sitter jag och pratar med marcus i telefoooooooon, chao/sara

moaaaa

vi har svenska, sen är det pannkakor och sen plugg hos moa som gäller.
Och sen så ska jag bowla med laget.
men såhär taggade är vi idag.

skolan suger.

jag skriver aldrig längre... har inte tid, eller egentligen så har jag det, men det känns bara jobbigt, igår var jag o signe på vårdcentralen, jag ska få ny migrän medicin och jag hoppas verkligen att den funkar!
just nu har jag engelska och det suger så jävla hårt! trött och sugen på godis. hejdå/sara

geografin tar död på mig

geografin tar död på mig, som tur är så är det bara 10 minuter kvar.
innan denna lektion hade vi sam, ingen i klassen var inte så insatt, skrev ett facebook inlägg och jag tror att innan lektionen var slut så var vi uppe i 85 kommentarer. jag älskar min klass.

SLAPPARSÖNDAG

VI ÄR DUKTIGA-VI HAR PLUGGAT.. ELLER JA.. jag har iallfall försökt

morrrnnn

söndag- och jag vaknar 8 och har svårt att somna om, det är verkligen inte okej.
Idag så ska jag kolla på innebandy, de känns så jävla jobbigt att inga mediciner kan börja hjälpa, jag vill också spela! Sen så ska jag faktiskt vara duktig och kolla igenom naturkunskapen, jag vet att många failat på den, och risken är att jag kommer göra det också.

matte

MIN KLASS ÄLSKAR MATTE.... GALET TAGGAT...

svenska

den här skoldagen är inte värd, jag och vickan tog 10.06 bussen till skolan,
nu har vi svenska och sen slutar vi, då blire plugg och kladdkaka med vickan och sandra.
emma hälsar!



buuuuuuuurv

dagen började rätt bra med en sovmorgon, så galet trött på mornarna att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till, dagen idag har varit rätt dryg, först hade vi samhällskunskap, den rullade väl på och var inte så hemsk som den brukar vara, efter det hade vi datakunskap och värre än det kan det inte bli, datakunskap måste vara det värsta ämnet. efter det hade vi lunch, maten smakar bra som alltid.............. kort lunch sen hade vi engelska, engelskan var lite speciell idag, men den funkade iallafall, fick migrän som vanligt så jag for hem vid två. är så sjukt less på det nu så mamma har nu varit snäll och bokat en tid hos doktorn åt mig, så på tisdag klockan 1 sitter jag o sigelig på vårdcentralen igen. nu ska jag fortsätta äta mina nudlar, sen sova tidigt så jag kanske är pigg och kry imorgon, känner hur förkylningen börjar komma också.. chao!/sara

kryckor?

idag har vi haft fys på idrotten, och grymt jävla jobbigt vare!
dum nog som jag är så körde jag på, och nu är knä och fot onda.
att jag aldrig lär mig, men jag älskar ju verkligen att röra på mig.

ikväll så ska vi dra oss och hänga på hockeyn, och sen så ska jag vila upp benen, för kryckorna kan ju slänga sig i väggen, nej dom vill jag inte ha.
puss signe

det blev..

det blev en förlust idag i Skellefteå, surt ja.
men vi kämpade på tills slutet, och nu har vi en träningsvecka framför oss innan vi ska visa vännes vad vi går för!
Nu så ska jag börja packa ihop saker tills imorgon, för då är de skoldax igen, jag blir yr bara jag tänker på alla läxor.

energiii

halojsan.
Vi sitter på böleäng och har precis varit ute i det kalla vädret för att vandra till ica, och allt vi fick  med hem var 2 jävla energidrickor till boysen, inte värt:(
Nu ser vi på tv och sen vet jag inte vad som händer, vi måste iallafall dra oss till stan och handla matsäck tills imorgon, för då ska vi till skellefteå och spöa skiten ur dem.
puss och hej signe och sara!

min pojke är bäst!

nu sitter jag hos min älskade pojke och väntar på att signe ska komma hit, ikväll funderar vi på att gå på bio, ska bara bli mysigt, inatt sov jag här och det var underbart! förutom att marcus snor täcket och tar all plats i sängen och blir less på mig när jag föröker ta tillbaka den! sen pratar han i sömnen vilken är ganska roligt att ligga och lyssna på, nu ska vi spela, hare bra puss/sara

det här med rubriker

tjenixen,idag så har jag nästan bara legat i min säng och tittat på en massa danskaparadiehotel avsnitt, jag vet inte riktigt om jag tycker svenska eller danska är bäst, vad tycker ni?
Nu sitter nere vid brasan och väntar på att gästerna ska komma, det blir nog mysigt.
Jag är hungrig, så hoppas dom kommer snart. Hoppas alla får en superkväll. för det ska jag ha!

trött

hej!
igår så åkte ju jag in till stan för att spendera natten hos mille och mina kära klasskompisar,
det blev lyckat och vi hade det väldigt trevligt.
Idag när jag kom hem så slappade jag och vilade ett tag eftersom det inte blev så jätte mycket sömn inatt, för att sedan dra mig iväg på träning.
Nu så ska jag se massa roliga program på datan, och sen så ska jag tänka lite på att vända tillbaka dygnet för det är ju faktiskt skola på måndag..
puss sigeeeenn

ibland är det så

idag hade vi match gick bara bra vi vann med 7-2 jag stog lite också är nöjd med mig själv, jag och signe duschade där, tog väl sisådär 1,5timmar innan vi kommit in i duschen, duschat, klätt oss och sminkat oss... men har man inte bråttom så behöver man inte stressa heller tycker vi.. mamma hämtade oss där eftersom att vi är rätt lata, kom hem åt, sen fick jag efterätt, nu sitter jag framför brasan och det är hur skönt som helst! sa nyss åt pappa att han skulle göra popcorn åt mig, får väl se hur det går med det, men det hade varit sjukt gott! fattar egentligen inte varför jag sitter här när jag egentligen måste städa, men jag orkar typ inte, :( aja, hoppas alla får en bra kväll/sara

livet är bäst!

skulle stiga upp 10 imorse men tog mig inte upp förns där vid halv 11, gick då och gjorde mig i ordning för att sen gå till bussen, gick på stan med fia bara underbart att träffa dig igen! iallafall så gick vi omkring, jag köpte ingenting som jag verkligen skulle ha behövt gjort, men det får väl bli på fredag då jag ska på stan med marcus. iallafall så åt vi på frasses underbart det med! fia köpte en halsduk en vit fin. folket vi ville träffa idag svek oss, vilken inte var okej! nu har jag dagarna planerade fram till att skolan börjar, känns bara hemskt att det är så få dagar kvar.. iallafall imorgon har vi träningsmatch mot stand, jag ska stå en halvlek, hoppas det går bra.. på torsdag ska jag vara med fia sen jag typ träning och om jag inte ska på träningen så ska jag nog vara med marcus för han kommer hem!(L)(L)(L)(L) på fredag ska jag vara med marcus underbaaaaaaart! på lördag ska jag typ vara med signe marcus o nisse, på söndag blire kanske match? livet leker och jag är lycklig! jag älskar att leva! + att pappa nyss kom in med en godispåse till mig, det kan inte bli bättre! puss på alla /sara

ikväll är det dax


äntligen-wihoooo

(L)

imorse for jag o signe och åkte slalom/snowboard hur underbart som helst, bara lite drygt att liftkön var så lång och backen rätt kort, men hur kul som helst iallafall, innan vi for hem for vi förbi på godishuset och köpte lite godis, for hem hit åt såg på film typ? sen fölljde jag signe en bit hem och nu jag just badat klart, helt underbart det med!!!!! den här dagen har varit perfekt! imorgon ska jag och signe gå till vårdcentralen, sen försöka prata med en barnmorska och äta upp våran glass!(L)(L)(L)puss/sara

snowboard

nu så ska vi dra och åka snowboard och slalom, TAGGAT
vi får se hur benen klarar det här, hoppas det går susen.
så allihopa
SE UPP I BACKEN, HÄR KOMMER VI

2010

bättre sent än aldrig, igår blev det ett nytt år, jag och signe tycker att det känns jättekonstigt att säga 10 istället för 09, gjord av sara "10" låter som att man är 10 år, men aja, man vänjer sig säkert. iallafall så firade min familj med signes, det var jättemysigt, vi lagade mat tillsammans, signes mamma och pappa fick förrätt, jag, signe och pappa fick huvudrätt och signes lillebror och mamma fick efterätt, innan vi började med maten så sjöng vi singstar och spelade mario på wii, och när vi hade ätit all mat så gick jag o signe ut och gick, vi var ute ett bra tag och bara pratade, riktigt skönt faktiskt! vi kom tillbaka hem runt 23.50 då vi gick upp för att vänta på tolvslaget så vi kunde skåla, efter det sprang jag signe klas pappa och sune ut för att smälla alla raketer vi hade, våran gata är helt galen i raketer så det vart väldigt mycket, men det var underbart! när vi smällt klart allt så satte vi oss och pratade åt chips och godis, bara gööö.

--
idag låg jag o signe och pratade på skype ett tag innan vi bestämde att vi skulle göra något, signe kom hit vi åt middag, såg på film, sen bestämde oss för att gå till holmsund för att köpa chips, vi gick dit och det var inte så bra plogat överallt, helt sjukt vad mycket det har snöat nu dom senaste dagarna, iallafall så tog det ungefär 40minuter för oss att gå, vilket var ganska bra, när vi köpt våra chips så gick vi hem igen, såg på två filmer sen for signe hem, nu sitter jag här och har ingenting för mig, ganska skönt faktiskt! imorgon blir det nog en slappar dag, dock ganska skönt tror jag, förövrigt kommer min storasyster hem imorgon, hon har varit utomlands en vecka och man kan ju bara undra hur brun hon är nu... inte kul, men iallafall, signe ska bort på middag så henne kan jag inte vara med, marcus ska till fjällen och jag själv sitter kvar säkert på samma plats som jag gör nu och när jag vaknar imorgon. men det har varit en bra start på året och jag hoppas att det här året blir super! hare bra alla, puss /sara

RSS 2.0