hejhallo

sitter i fjällstugan och har ätit mig mätt för en vecka framöver.
Lovet här har flugit iväg, vädret har varit helt underbart, igår satt jag i backen nästan hela dagen och vilade mina ben. Dock kom förkylningen då.. idag blev det alltså ingen åkning eftersom jag vaknade tidigt och blödde näsblod gånger 1000 (mitt förkyldningsbevis), hade ont i halsen och var allmänt slö.
Men inte satt vi hemma för det inte, vi for över till andra sidan fjället och träffade släkt och vänner. Där var det lotterier och massa tävlingar. Sedan blev det fika hos trevliga tre-meningar som jag inte träffat på en evighet och nu är jag hemma här.
Ikväll väntas tv, packning och ev lite plugg. De sista får vi se.
// sigeen

blåbäret

idag har jag tagit en lång cykeltur med hunden, haft jeansjacka på mig och solat på balkongen. Det är alltså vår. För att fortsätta med denna vårkväll så har jag bakat en blåbärspaj. MUMS.

LOOV

det efterlängtade lovet är här & igår invigde vi det med att fira vickan som nu är myndig. Jag hade de bra och jag älskar verkligen mina finfina klasskompisar.
Idag är solen framme och familjen ska till ersboda och storhandla skor, allt från fotbollsskor,löparskor och så ska jag få mina efterlängtade converse.
hoppas ni får en superdag så hörs vi när vi hörs!!

GLAD

JAG ÄR IALLAFALL GLAD!
kom just hem från ortopeden och jag kommer bli bra.
jag ska slippa allt skit som jag haft i benen och äntligen få springa och spela innebandy utan smärta!!!!
Doktorn tyckte det var konstigt att jag ens kunnat jogga. Han brukar tydligen testa sitt tryck i benen lite då och då för att kunna forska inom det. Efter att han joggat typ en timme hade han 20 i tryck! (jag tror att kring 15 är normalt). Jag joggade 15 minuter och fick idag veta att jag hade ett tryck på 80 i vänster ben och att det låg på 40 i höger... hahaha helt sinnes inte konstigt jag haft lite ont :(
nu väntar jag på operation och förhoppnigsvis blir det innan sommaren eftersom trycket var så högt får jag väl hoppa in nån stans i listan .
HOPPAS NATIONELLA GICK BRA FÖR ALLA IDAG ! !
puss<3
//sigeeen

RSS 2.0