så lät det


vi sjunger på snörets brors dop, haha, va bra att jag ser så glad ut:) menmen, enjoooooy!

tänkte bara visa att jag lever

hej allihopaaaaaa!
igår for jag över till holmsund till min fina vän, sen sjöng vi lite på hennes brors dop, hoppas att det lät någorlunda bra iallafall, dopet var iallafall fint! efter dopet vare gofika och det tackar man ju aldrig nej till!

sen for jag hem och bytte om sen for jag till älsklingen där jag fick mer fika och sen gick vi in till stan för att äta middag och sen se sista harry potter! så underbart bra film, önskar att det kom fler för den sista filmen va så sjukt bra och den bästa av alla som varit! skulle lätt gå o se den igen och jag kommer se den igen helt klart! efter bion for vi hit, tjockade med lite chips o dip och morötter, ba gott!

idag har vi bara chillat, nu har marcus åkt iväg till några för att äta middag och efter det kommer dom hit och hämtar mig, det blir nog super!

på tisdag ska jag ut till stugan och tjäna lite pengar, det kommer sitta fint! nu ska jag o mamma grilla lite mat sen äta, hoppas alla får en lika bra kväll som jag kommer få!
TJAOOOOOOOO!hejhallåå

har det mysigt på norrbyskär med familj och vänner.
Dagen har spenderats här med lite olika besökare, men mysigt har jag det iallafall, imorgon ska vädret bli sämre, men då vankas det konfirmation på ön och fotbollstittande hos några kompisar, helt okej.
Sen så ska jag hem och pussa på min saknade pojke för att sedan dra vidare söderut och träffa min cooola och fina kusin. Hur bra låter inte detta?!
älska mitt liv och älska sommaren!!! :D
(bild tagen av linnea och felicia)!!!
//sigeeen


bajamajor

HEJ!!
Vi är i gävle - och vi lever (typ knappt), veckan har varit så otroligt bra så det inte går att beskriva. En hel hög med helt sjukt bra människor och en massa artister på det.
Sara har varit veckans kämpe genom att lyckats undvika ALLA bajamajor!!
Men den här veckan har alltså varit helt asssmm, massa finfin folk, bra musik, massa roliga spel och folk som har bjudit på sig själva.
Att sova i tält har gott bättre än väntat, men de värsta var väl på morgonen när det var typ 1000 grader, men då var det bara att kasta sig ut och lägga sig och sola på våra bästa luftmadrasser (BÄSTA KÖPET INNAN PEACE, TA MED DET NÄSTA ÅR OM NI SKA DIT)
En sak som nästan alla i vårt lilla tältgäng har gemensamt är nog rösten, igår när vi satt och pratade där kring 3 på natten var det alltid någon som fick en fin liten kråka. En sak som vi också har gemensamt är nog hur vi känner oss nu, slitna och fettigt hår beskriver nog hur vi känner oss ganska bra, igår natt så diskuterande vi detta men vad vi kom fram till får nog stanna mellan oss, haha.. Men hur slitna vi än känner oss så kommer vi nog alltid minnas detta, fyfasen vad livet har varit kul.
Nu ligger vi och sover/ser film/äter en massa gott.
Imorgon ska vi tillbringa dagen här i gävle, och sedan vid 4 börja rulla hemåt.
/// SIGNE OCH SARA

RSS 2.0