peace

Om 2 timmar så lämnar vi umeå, vi styr mot gävle ikväll och borlänge imorgon.
Jag kommer ha en megakul vecka med underbara personer, nästa måndag är jag hemma, och när jag kommer hem så kommer massa underbara saker ske. Hoppas ni får det lika bra som oss!!!!
PEACE.<3

Hoppas eran midsommar var toppen, jag hade det mega bra. Kvällen avslutades med en mer än lång prommis från böleäng till Carlshem, tog sådär 2 timmar, så strax efter 5 anlände jag och sara till Johanna. Ikväll väntas tårta och packning till PEACE, imorgon lämnar vi umeå.
PUSS.

glad


arg&less

livet som fotbollsledare har rullat på, och barnen blir bättre och bättre.
Idag tackade jag för mig eftersom benen skulle opereras imorgon, när jag kommer till mitt andra jobb på eftermiddagen så får jag ett samtal.
En knäskada hade kommit in och alla operationer innan klockan 12 skulle strykas, där med stryktes jag. Jag skulle sövas ner vid halv 11.
Just nu så sitter jag hemma och deppar och gråter var och varannat, varit inställd på detta länge och taggat att allt ska bli bra igen, är så galet less på att ha ont.
Ortopeden får nu också sommarstängt, vilket gör att operationen inte blir förrän efter sommarlovet, ORKAR INTE.

eha

eeeh ja, känns som att jag kanske borde skriva något någongång.. idag slutade jag 11, hade bara lite kör, nu sitter jag och väntar på marcus som slutar vid 2 kanske.. sen lämnade jag även in min kära dator idag.. aooooooooo ikväll blire o chilla med folk och nu ska jag sitta här och ruttna på en hård bänk, men varför inte? det känns kul ju. ah, det va väl allt, herrååååååååååååååå, men jag kan ju ändå bjurra på lite fina bilder, varseeegoooooooa!

älskar att jag är så fieeeeen

suggebugge, vi va coola

puss på du!

sommmaar

HEJ, här har det varit dött som vanligt, men nu kan vi skylla på ngt, VÄDRET.
sommaren är verkligen på här nu, jag har en vanlig skoldag kvar imorgon, (vanlig och vanlig, kolla på film typ hela tiden) Idag är vi lediga och på fredag är det omprovsdag.
Idag vankas staden med min fina vän, vi ska kolla på sommarkläder & sommarskor, och förhoppningsvis äta något gott!
hoppas ni får en bra onsdag så hörs vi när vi hörs!

RSS 2.0