hejlinn

sitter och har multimedia vilket jag trodde skulle bli världens chill kurs, men det kan jag ju glömmaaaa..
slutar halv 3 och då ska jag träna (!!!!!!) sedan blir det stan en sväng och efter det far jag till andré, blir nog supeer.
I helgen blir det party och jag är taggad till 1000.

helg

hej allihopa, just nu sitter jag här och musiken flyger ut ur högtalarna och jag väntar på att potatisgratängen jag hett in i ungen snart blir färdig, luktar grymt gott iaf! sen blire kyckling till det, mums! ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men jag hoppas på något iaf.

igår var vi på begravning, riktigt jobbigt blev det och man blir så ledsen av att se att andra är ledsna, men jag hoppas att du har det bra där du är nu! begravningen var fin och det sas fina ord om honom. efter det for vi hem till kusinerna och tillbringade kvällen där, bara trevligt!
hoppas alla får en trevlig kväll iaf! puss

torsdag

Kommer älska mina torsdagar framöver, sovmorgon till halv 2, och sedan 2 lektioner.
Nu så ska jag packa en massa och sedan fara och sova hos andré, för imorgon bitti klockan 6 så ska jag och joel ut på äventyr. Vi styr tåget mot boden för att träffa våra saknade barndomskompisar. Att det bara blir en gång per år suger, men nu är den helgen här och jag ska skratta och njuta till max.
Hoppas ni får en lika bra helg som jag kommer få!

vardag

hallojsan,
helgen har varit super mysig för min del, fredagen bjöd på bio. Vi såg jag saknar dig, och det må vara den finaste film jag sett på länge. Kvällen därpå blev det att tillbringa tid i sörmjöle med finfina vänner.
Det var sista riktiga sommarlovskvällen, idag var jag i skolan i en timme och imorgon blir jag där hela långa dagen för att får veta mer om projektet. Att det är min tur att stå på flaken och skrika ett år kvar till små stackare kan jag inte förstå. Vars fasen har tiden tagit vägen?
Typ en vecka efter att vi börjat på minerva, 2 år sen?!? aja 1 år till får jag iallafall ha dig i klassen. Du är underbar kära du!

allt i ett

igår blev det nolia med älskligen och signe, riktigt trevligt att gå runt där och äta allt som fanns att äta, typ. iallafall, vi hann med på en biltur, man fick provköra bilar och självklart gjorde vi det! marcus red på en häst, men det visade sig inte vara så bra eftersom marcusen är allergisk:( så han gick omkring med ett rött öga, men som tur var hade signe medicin som han kunde få! efter nolia gick jag och signe vidare till linn där det va kräftskiva och trevliga människor, men kvällen slutade tidigt för mig, fick jättemycket migrän och då var världens underbaraste älskling snäll och kom och hämta mig på cykeln och sen fick jag sova där ett tag sen kom signe och vickan och hämtade mig igen när dom skulle hem, idag mår jag lite bättre och nu äre bara att tagga kvällen!! men vill bara tacka folket för en trevlig kväll iallafall! puss

här ska ni få se när älskligen rider<3 jag och signe är lite random i bakgrunden, men aja:)



andra bilder kommer sen!

fint

halååå, hoppas allt är bra med er, mitt liv rullar på och snart börjar skolan och alla rutiner.
min sista sommarlovshelg börjar idag eftersom på måndag börjar jobbet igen.
igår spenderade jag tid med min fina pojke och sedan blev det en tripp till stan för vollyboll och sedan nattbakning med sarisen!!
idag vankas nolia och ikväll blir det kräftskiva med ett antal fina tjejor, det kommer bli hur trevligt som helst!

chillinggg


ligger i båten och chillar med denna sak, vi håller på att förflytta oss till Övik!
där blir det att spendera en natt med la familla innan amy kommer med bil och shoppar med mig!!! imorgon kväll ska vi spendera tid och utforska Öviks uteserveringar innan vi rullar hemåt!
blir hur kalas som helst!!
förövrigt vill jag gratta min allra bästa vän till körkortet!
PUSS

bönhamn

Sitter i en mysig stuga och chillar, vädret idag är inte på topp.. regnar och är bara KALLT.
men får nöja med med att alla andra dagar har solen gassat och jag har inte gjort mycket annat än att legat på en luftmadrass med en tidning i handen! HELT OK.
Resan hemåt har börjat och räknar med att anlända i umeå igen om fem/sex dagar kanske.
Sommarlovet börjar att lida mot sitt slut, när jag kommer hem så har jag bara en helg innan jag börjar jobba igen.
Den helgen kommer bli assmm, är bjuden på kräftskiva hos mina finfina vänner på fredagen och på lördagen blir det troligtvis att gå ut! Förhoppningsvis lär jag också hinna träffa min fina och saknade pojke ganska mycket!
Njut av sommarens siiiiista veckor nu så hörs vi när vi hörs=)=)

RSS 2.0