bajamajor

HEJ!!
Vi är i gävle - och vi lever (typ knappt), veckan har varit så otroligt bra så det inte går att beskriva. En hel hög med helt sjukt bra människor och en massa artister på det.
Sara har varit veckans kämpe genom att lyckats undvika ALLA bajamajor!!
Men den här veckan har alltså varit helt asssmm, massa finfin folk, bra musik, massa roliga spel och folk som har bjudit på sig själva.
Att sova i tält har gott bättre än väntat, men de värsta var väl på morgonen när det var typ 1000 grader, men då var det bara att kasta sig ut och lägga sig och sola på våra bästa luftmadrasser (BÄSTA KÖPET INNAN PEACE, TA MED DET NÄSTA ÅR OM NI SKA DIT)
En sak som nästan alla i vårt lilla tältgäng har gemensamt är nog rösten, igår när vi satt och pratade där kring 3 på natten var det alltid någon som fick en fin liten kråka. En sak som vi också har gemensamt är nog hur vi känner oss nu, slitna och fettigt hår beskriver nog hur vi känner oss ganska bra, igår natt så diskuterande vi detta men vad vi kom fram till får nog stanna mellan oss, haha.. Men hur slitna vi än känner oss så kommer vi nog alltid minnas detta, fyfasen vad livet har varit kul.
Nu ligger vi och sover/ser film/äter en massa gott.
Imorgon ska vi tillbringa dagen här i gävle, och sedan vid 4 börja rulla hemåt.
/// SIGNE OCH SARA

Kommentarer
Postat av: maria

BRAIGASTE VECKAN!! :Doch haha, alltså typ roligaste var ju lätt din fat-cider signee!! hahaha

2011-07-03 @ 23:08:12
URL: http://kluriga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0